Underviser, professionshøjskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Til undervisning inden for det juridiske fagområde på Socialrådgiveruddannelsen søger UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole 1 adjunkt/lektor til en fast 37 timers stilling - gerne med en socialretlig profil.

Ansættelsen skal ses som en led i en strategi, hvor vi vil styrke den juridiske profil og faglighed på uddannelsen og ikke mindst hos vores dimittender. Vi sætter derfor gang i en proces, hvor vi ønsker at sætte fokus på og gentænke vores tilgang til juraundervisningen. Vi vil lade os inspirere og udfordre i vores juridiske netværk og i partnerskaber med udvalgte kommuner.

Generelt om Socialrådgiveruddannelsen

Socialrådgiveruddannelsen udbydes i Odense og Vejle og som net-baseret uddannelse. Dit ansættelsessted vil være ved uddannelsen i Odense, men der kan blive tale om lejlighedsvis undervisning i Vejle.

Ud over undervisningen på grunduddannelsen omfatter stillingen opgaver tilknyttet videreuddannelsen, ligesom der er mulighed for at deltage i forsknings- og udviklingsaktiviteter. Undervisningen gennemføres som forelæsninger for storhold, holdundervisning og vejledning af hold og studiegrupper fysisk og virtuelt.

Der er seks fuldtidsansatte jurister, som samlet dækker hele det juridiske fagområde. Der er et tæt samarbejde i gruppen og fleksibilitet i forhold til fordeling af undervisningsområder og opgaver.

Undervisning på uddannelsen tilrettelægges i tværfaglige modulteams. Den juridiske undervisning skal derfor ses i samspil med de øvrige fagligheder, således modulteamets undervisning som helhed opfylder studieordningens læringsmål. Socialrådgiveruddannelsen består af fagområderne Socialt arbejde, Psykologi, Samfundsfag og Jura.

Uddannelsens adjunkter/lektorer arbejder tæt sammen om den fortsatte udvikling og kvalitetssikring, og samarbejdet med de studerende og praksis vægtes meget højt. Du skal derfor have lyst til og mod på at indgå i dette arbejde og være parat til at indgå i tværfagligt samspil med de øvrige fagområder på uddannelsen.

Det er nødvendigt, at du er god til at strukturere og planlægge din tid, da arbejdsmængden er ujævn fordelt over året.

Faglige kompetencer

Du har en baggrund som Cand.jur. eller Cand. Soc. jur., der gør dig kvalificeret til at undervise i det juridiske fagområde på Socialrådgiveruddannelsen. Du har en bred viden om og interesse for området herunder særligt Socialrettens kerneområder; Børn og Unge, Beskæftigelse og Udsatte området, samt forvaltningsret. Herudover ser vi gerne, at du har undervisningserfaring og erfaring med net-baseret undervisning.

Om os

Socialrådgiveruddannelsen er sammen med Læreruddannelsen og Pædagoguddannelsen en del af Området for Pædagogiske og Samfundsfaglige Uddannelser. Der er 35 undervisere på uddannelsen.

Ansættelsen

Der er tale om en fast stilling på fuld tid til besættelse den 1. januar 2020.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et 4 årigt lektorkvalificeringsforløb. Hvis du er lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur, sker ansættelsen som lektor.

Stillingerne er omfattet af principperne om Ny Løn.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Kristina Rohani, [email protected], tlf. 24853228 vedr. faglige spørgsmål eller uddannelsesleder Jimmy Mangelsen, [email protected], tlf. 24858004 vedr. ansættelsesmæssige spørgsmål.

Du finder flere informationer om UCL og Socialrådgiveruddannelsen på www.ucl.dk.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes senest den 25. november 2019.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 27. november 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense M
  • Mandag den 25. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1