1-2 eksterne vejledere (eksterne lektorer) til Universitetspædagogikum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Universitetspædagogikum (UP) / Lecturer Training Programme (LTP) er et to-semesters universitetspædagogisk kompetenceudviklingsforløb, der er obligatorisk for adjunkter og studieadjunkter ved SDU. UP afvikles som blandet dansk/engelsk hold med plenumaktiviteter på engelsk, men med sprogopdelte vejledningsgrupper.

Der startes nye hold i august og januar. Læs mere om universitetspædagogikum her.

Som ekstern vejleder (ekstern lektor) ved UP skal du være teoretisk velfunderet inden for pædagogik og have erfaring med både undervisning og med vejledning af undervisere.
Du skal kunne vejlede og i øvrigt kommunikere skriftligt og mundtligt om pædagogiske emner på både dansk og engelsk.

Din opgave vil primært være at fungere som pædagogisk vejleder for ca. fem deltagere i UP, der er samlet i en kollegavejledningsgruppe.
Vejledningen er hovedsagelig individuel, men kan også foregå i hele gruppen.

Du skal overvære dele af deltagerens undervisning og sammen med en intern vejleder/mentor give vejledning på baggrund af de udviklingsmæssige mål, der i forvejen er aftalt med deltageren.

Du indgår i UP og etablerer samspillet med din kollegavejledningsgruppe ved at deltage i introduktionsmøde, internat, i afsluttende portfoliosamtaler samt i enkelte møder med kollegavejledningsgruppen.

Vi ser meget gerne, at du kan deltage i det kommende introduktionsmøde 13. december og under alle omstændigheder i internatet 18.-20. januar 2023.

Eksterne vejledere ansættes som eksterne lektorer. Det samlede arbejdsomfang vil være ca. 200 arbejdstimer pr. år, men afhænger af kollegavejledningsgruppens konkrete behov og vilkår. Til hver time, der bruges til observation af undervisning og vejledning, gives en times forberedelse.

Vejledningstidspunkter aftales individuelt med deltagerne, og det er derfor muligt at kombinere ansættelse som ekstern vejleder med ansættelse som underviser på gymnasium eller anden undervisningsinstitution.

Stillingen er tidsbegrænset til 3 år med mulighed for forlængelse.

Universitetspædagogikum ved SDU udbydes af SDU Universitetspædagogik, der er et tværfakultært center tilknyttet Det Humanistiske Fakultet. Læs mere om SDU Universitetspædagogik.

Ansøgningsfristen er 24. oktober 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i 45-46.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til leder af SDU Universitetspædagogik Rie Troelsen på tlf. 6550 9610, [email protected].

Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.

Ansættelse sker i henhold til Aftale om eksterne lektorer og undervisningsassistenter ved universiteter m.fl. under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Frigørelsesattest udstedes.

Ansøgere skal vedlægge bevis for kandidateksamen og et CV, der bl.a. oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.

Ansøgninger vil blive bedømt af en fagkyndig bedømmer.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på siden.

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense M
  • Mandag den 24. oktober 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Odense

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    [xxxxx] søger faglærer til tømreruddannelsen i Odense. Måske er det dig, der nu har lyst til at bruge dine faglige kompetencer og entusiasme for tømrerfaget, skifte profession og t..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Er du en ambitiøs, erfaren VVS-håndværker og/eller ejendomsservicetekniker, der har lyst til en helt ny rejse med dit fag?Er du stolt af dit fag og synes du, det kunne være fedt at give vide..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Søger du et job inden for undervisning, studiestøtte og vejledning i uddannelsessektoren? Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig om stillingen som faglærer og SPS-vejleder på Syddansk Erhvervs..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1