Tietgen Handelsgymnasium søger underviser i erhvervsjura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense V

Vi søger en underviser i erhvervsjura – gerne i kombination med fx virksomhedsøkonomi eller et andet fag, der er relevant for hhx.

Kvalifikationer: Som underviser på et gymnasium skal du have en uddannelse på kandidatniveau. Børne- og undervisningsministeriet har fastsat krav til de faglige kompetencer, herunder krav om pædagogikum. Læs mere her.

Frem for alt skal du kunne udvise initiativ, indlevelse og ansvar i arbejdet med unge mennesker, og du skal have lyst til både at formidle dine fag og deltage aktivt i skolens daglige liv.

Vi har en international profil og udbyder en studieretning med undervisning på engelsk. Du bedes derfor oplyse, om du kan undervise i dine fag på engelsk.

Om os: På Tietgen Handelsgymnasium har vi ca. 1400 elever på hhx-uddannelsen. Gymnasiet har et fagligt stærkt og engageret lærerkorps, som arbejder tæt sammen i klasseteam og faggrupper. Vi lægger vægt på, at vores elever får både høj faglighed og solide studiekompetencer, og at de samtidig udvikler sig personligt og socialt, mens de går hos os.

Løn- og ansættelsesvilkår: Ansættelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter. Der kan være tale om både fastansættelse og midlertidig ansættelse afhængig af dine fag og kompetencer. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Yderligere oplysninger: Læs mere om Tietgen Handelsgymnasium på http://www.tietgen.dk/handelsgymnasium eller kontakt rektor Dorthe Wang på mail [email protected] eller på telefon 6545 2203.

Ansøgning modtages kun via skolens hjemmeside https://www.tietgen.dk/job/ hvor du bedes vedhæfte din ansøgning, CV, eksamensbevis, evt. bevis for pædagogikum eller andre relevante dokumenter samlet i én fil.

Ansøgningsfrist: mandag d. 28. juni 2021 kl. 12. Vi afholder samtaler i uge 26.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense V
  • Mandag den 28. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Odense V over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1