Underviser i Afsætning til Tradium EUX Business - 8900

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Har du lyst til at formidle din stærke faglige viden i faget afsætning til vores dygtige og engagerede elever?

Så er det måske dig, som vi kan byde indenfor i vores læringsfællesskab på EUX Business i Randers.

Om jobbet

Vi søger en faglig dygtig og inspirerende underviser med kompetence til primært at undervise i faget afsætning. Har du en bredere faglig baggrund, vil det naturligvis være et plus.

I hverdagen skal du arbejde sammen med det engagerede underviserteam om at tilrettelægge og gennemføre en lærerig, erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning. Du formår at opsøge og den nyeste viden til dig og dine kolleger, så undervisning bliver mest mulig aktuel og lærerig – gerne i samarbejde med Tradiums interessenter og netværk.

Du skal primært undervise elever på EUX Business uddannelsen, som foregår på vores campus på Blommevej i Randers NØ.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse eller tilsvarende niveau (jf. de ministerielle kvalifikationskrav for undervisere i gymnasiet) som giver dig kompetence til at undervise i faget. Se evt. de ministerielle kvalifikationskrav for underviser i gymnasiet.

Du er naturligvis fagligt dygtig, ligesom du er en god formidler. Derudover skal du have pædagogisk interesse og især lyst til at arbejde med unge.

Har du allerede bestået pædagogikum er det en fordel, men ikke et krav.

Du skal have lyst til at motivere og inspirere unge mennesker til at engagere sig i dit fag, og du skal derfor være åben og i stand til at indgå i dialog med de unge.

Vi lægger desuden vægt på, at du har lyst til at engagere dig i skolens faglige og sociale aktiviteter og være en naturlig rollemodel for eleverne. Du evner naturligt at arbejde i teams om en række faglige og pædagogiske projekter på tværs af faglige grænser og afdelinger.

Fleksibilitet, kreativitet og evne til at se nye muligheder er nøgleord for stillingen.

Vi tilbyder

Et dynamisk læringsmiljø blandt seks gode kollegaer, hvor du selv er med til at udfylde rammerne for jobbet og din fremtidige faglige og personlige udvikling.

Du får tilknyttet en mentor, der kender til de hold, som du skal undervise og som kan hjælpe med faciliteter, undervisningsplaner, bekendtgørelser m.m.

Vi er en arbejdsplads, hvor både elev- og underviserengagement prioriteres højt. Vi ønsker at være en arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser hverdagens udfordringer.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Michael Nedergaard Jacobsen på tlf. 41880082.

Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning, dit CV og relevante eksamenspapirer via linket til højre.

Ansøgningsfristen er den 15. juni 2020, og vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler. Vi forventer ansættelsesstart 1. august 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Om Tradium

Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.

Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 420 medarbejdere og underviser 2900 årselever på syv adresser i Randers, Hobro og Pederstrup.


Se mere om os på Facebook, www.tradium.dk, og vore pejlemærker her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Randers C
  • Mandag den 15. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1