Underviser, Campus Randers SØK/BA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Vil du undervise kommende medarbejdere til oplevelsesbranchen?

Vil du gerne gøre en forskel for unge mennesker, der er ved at finde deres karrierevej i livet? Kan du koble teorier med praksis? Og er du god til at arbejde i et team af engagerede og højtuddannede undervisere? Så er du måske vores nye kollega.

Erhvervsakademi Dania i Randers søger en underviser, der har en uddannelse på kandidatniveau til den 2-årige videregående uddannelse til Serviceøkonom samt overbygningsuddannelsen Bachelor i International Hospitality Management.

Vores vision er at uddanne fremtidens dygtige medarbejdere, som kan indgå i udviklingen af oplevelsesindustrien. Det gør vi blandt andet gennem tætte relationer til erhvervslivet og ved at sikre et solidt match mellem de studerenderes kompetencer og erhvervslivets behov.

I din hverdag tager du sammen med underviserteamet udgangspunkt i studentercentreret læring og arbejder med at tilrettelægge forløb, hvor de studerende udvikler kompetencer, der passer til erhvervets behov. Da en del af vores over 250 studerende er internationale, er det vigtigt, at du også kan formidle din viden på engelsk.

Du skal primært undervise i Sport & Event Management - herunder vores nye retning Esport Management. Derudover skal du kunne fordybe dig i emner som fx:

- Økonomi og forretningsstrategier

- Organisationsudvikling og ledelse

- Forretningsudvikling inden for service

- Servicedesign.

Ideelt har du:

- en relevant uddannelse på kandidat/masterniveau

- relevant erhvervserfaring i forhold til ovenstående emner

- gerne undervisningserfaring.

Vi er en videnbaseret organisation, hvor vi er fleksible og udviklingsorienterede. Vi brænder for at motivere og inspirere de studerende. Vores undervisning er samarbejdsorienteret og hviler på en anerkendende tilgang.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job med en varieret hverdag og en bred kontaktflade til både studerende, ansatte på alle Danias afdelinger og ikke mindst erhvervslivet. Hvis du ikke allerede ér lektor, vil du indgå i et adjunktforløb, der tilpasses dine behov for kompetenceudvikling.

Ansøgning og kontaktinfo
Ansættelsen er på fuld tid og med start 1. august 2021. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Har du spørgsmål eller brug for mere information om stillingen, kontakt uddannelseschef Paul Aspinall på [email protected] eller tlf. 61953551.

Ansøgningen sendes via linket https://eadania.dk/om-os/job/ledige-stillinger senest fredag d. 4. juni 2021. Ansøgninger modtaget efter fristen kommer ikke i betragtning.

Første samtale finder sted fredag den 18. juni 2021, og anden samtale afholdes onsdag den 23. juni 2021. Der vil i forbindelse med anden samtalerunde blive gennemført personlighedstest.

Dania opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dania opfordrer til, at du lader alle relevante erfaringer fremgå af din ansøgning og CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Randers C
  • Fredag den 04. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1