Faglærer til det grønne område søges til AMU SYD i Ribe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Har du lyst til at være en del af en uddannelsesinstitution i voldsom vækst og udvikling? Er du samtidig idérig; har erfaring med at undervise samt faglig stærk forankret – så er du måske den medarbejder vi søger til Snepsgård.

AMU SYD står over for en spændende udvikling, hvor vækst af skolens antal årselever har højeste prioritet. Vi søger i den forbindelse en lærer, som skal undervise på det grønne område, og som i øvrigt kan og vil være med til at udvikle uddannelsesforløbene på området i samarbejde med skolens øvrige teams.

AMU SYD's gartnerkurser afholdes i Ribe. Afdelingen Snepsgård ligger i skønne omgivelser med 400 tønder medfølgende land og skov og med golfbanen som nærmeste nabo. Vores kursister har mulighed for indkvartering på vores kollegium, i enkeltværelser med eget bad, TV og trådløst WiFi.

Som faglærer på AMU SYD skal du, sammen med dine kolleger, tilføre vores uddannelsesforløb et højt kvalitetsniveau, der sikrer den bedste læring for vores kursister.

Primære opgaver

  • Undervisning på det grønne område – anlægsgartner, kirkegårde, planter og græs, sten, fliser og træ, havedesign, gartnermaskiner, diverse lovpligtige kurser inden for gartneri.

    Afvikling af kursusforløb som arbejdsmarkeds uddannelser (AMU) og virksomhedstilrettede kursusforløb.

  • Deltagelse på messer, informationsmøder o.a.

  • I samarbejde med uddannelseschefen deltage i opsøgende arbejde og afdække uddannelsesbehov i private og offentlige virksomheder

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er en stabil teamplayer med sans for tværfagligt samarbejde.

Du er struktureret, imødekommende og indstillet på en arbejdsdag der kan variere.

Det er afgørende både på vores kurser og uddannelser, at have fokus på den gode undervisning - samt blik for deltagernes forskellige realkompetencer og forudsætninger.

Du kan arbejde selvstændigt, være proaktiv og sikre overholdelse af rammerne på AMU området. For at opnå succes i stillingen, skal du motiveres af samspillet mellem mennesker, være robust, uhøjtidelig og vedholdende.

  • Du skal have en relevant kompetencegivende erhvervsuddannelse, gerne kombineret med erhvervsmæssig erfaring som gartner, jordbrugsteknolog, landsskabsarkitekt eller andet.
  • Har undervisningserfaring og gerne kendskab til AMU uddannelserne inden for f.eks. det grønne område, alternativt flair for at undervise og kompetenceudvikle mennesker omkring dig.
  • Har erfaring med planlægning.
  • Har en pædagogisk efteruddannelse på diplom niveau eller mod på at påbegynde en sådan.
  • Du er en dygtig kommunikator og velformuleret i skrift og tale.

Desuden skal du kunne genkende dig selv i vores værdier:

  • Fælleskab
  • Ansvarlighed
  • Ordentlighed
  • Fleksibilitet

Vi tilbyder

Du bliver del af en engageret arbejdsplads med et specialiseret team af medarbejdere i et job med ansvar, udviklingsmuligheder og en bred kontaktflade internt og eksternt. På AMU SYD giver vi plads til hinanden, er stolte af vores arbejde – og for den rette kandidat, vil der være gode muligheder for at sætte sit præg på et brancheområde med strategisk betydning for AMU SYD. Derudover har vi en aktiv personaleforening.

Du vil referere til Uddannelseschefen på området.

Arbejdssted

Arbejdsstedet vil primært være AMU SYDs afdeling i Ribe, men kan også forekomme på virksomheder og andre skoler. Undervisningstiden vil normalt være fra 8.00 til 15.30, men aften- og weekendundervisning forekommer i begrænset omfang.

Ansættelsesvilkår er i henhold til relevante overenskomst og efter aftale mellem Staten og Uddannelsesforbundet. Vi tilbyder endvidere fleksibel arbejdstid samt én af markedets bedste pensionsordninger.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat hurtigt og ansøgere vurderes løbende. For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte Kvalitets og HR Chef Martine S. Møller-Bernat tlf.: 2524 0662 eller [email protected]

Din ansøgning

Ansøgninger behandles løbende.

AMU SYD opfordrer alle interesserede med relevant ansøgerprofil til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold.

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter til [email protected]

Ansøgningsfrist: 15. juli 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ribe
  • Mandag den 15. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1