Musiklærer Rødkærsbro Skole - genopslag - 8840

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødkærsbro

Musiklærer Rødkærsbro Skole til ansættelse pr. 1. august 2020

Til mellemtrinnet søger vi en MUSIK-lærer med linjefag i musik, som brænder for at få musikundervisningen til at spille, og som samtidigt kan arrangere og stå i spidsen for det musikalske i større fællesskaber på skolen. Det vil være et stort plus, hvis du også har linjefag i dansk og undervisningskompetencer i historie og kristendomskundskab.

På skolen står en flok fagligt og socialt stærke og engagerede kolleger samt nogle skønne unger klar til at tage godt imod dig. Der arbejdes ofte på tværs af klasserne med holddeling og topersoners ordning. Vi prioriterer tværsuger og andre varierede undervisningsformer. Vi forventer, at det er en selvfølge for dig at indgå i dette faglige og pædagogiske samarbejde til gavn for elevernes læring.

Vi søger en lærer, der bidrager med glæde og god og vedholdende energi i undervisningen og forældresamarbejdet, tager aktiv del i de faglige og pædagogiske drøftelser med kolleger og ledelse, og som er klar til at være en del af den foranderlige verden, folkeskolen er.

Vi er en skole med 365 elever fordelt i 3 afdelinger. SFO og Klub Rødkær er en integreret del af skolen, og vi har et tæt og stærkt samarbejde mellem lærere og pædagoger.
Vi arbejder i selvstyrende teams og har gennem mange år høstet gode erfaringer med den systemiske tilgang som fundament for vores praksis.
Vi insisterer på at skabe en anerkendende, inkluderende skolekultur, hvilket gennemsyrer vores kommunikationsformer.
Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os, hvilket bl.a. kommer til udtryk i en udviklingsproces omkring PLF (Professionelle Lærende Fællesskaber) og co-teaching. Desuden gør vi brug af Meebook som læringsplatform.

De fysiske rammer, såvel inde som ude, er inden for de senere år blevet nybygget og moderniseret for små 50 millioner kroner, således at skolen i dag fremstår som en meget moderne folkeskole med fx smartboards, auditorium og store lyse lokaler med plads til varierede læringsformer. Derudover har vi indrettet personlige lærerarbejdspladser i lyse og rummelige lokaler, så du vil få optimale rammer for dit arbejdsliv. Vi har desuden muliggjort en forberedelsespulje på 100 timer, som fx kan anvendes hjemme.

Har du lyst til at blive en del af vores flekstabile praksisfællesskab, og bliver du ansporet af værdier som engagement, tryghed, anerkendelse og samhørighed, så er det måske netop lige dig, vi søger!

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse efter nærmere oplysninger, men ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte pædagogisk leder Anette Varnum (30 30 27 65).

Løn- og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen søges via www.viborg.dk

Ansættelsessamtaler afholdes d. 29. juni

Forud for en evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødkærsbro.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Rødkærsbro
  • Mandag den 22. juni 2020

Lignende jobs

  • Lærer i Herning

    Vores nuværende faglærer har fået arbejde tættere på sin bopælVi søger derfor DIG, som brænder for håndværk & design og børn og unges trivsel og læringStillingen er en 70% stilling på Aulum S..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Vikarstilling: Lærer (vikar) i Herning

    Er du uddannet lærer med menneskelig varme og humor? Har du lyst og vilje til at gøre en forskel for eleverne? Så har vi jobbet til dig.Vi søger en fuldtidsansat lærer pr. 21. oktober og senest..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Brændgårdskolen har en international profil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har alsidighed, dannelse og trivsel som grundkerne. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddann..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Er du den nye faglige vejleder for vores DHA-Ungeteam?Børn og Forebyggelse, [xxxxx] søger pr. 1. december 2024 en faglig vejleder til vores DHA-Ungeteam på 37 timer ugentligtVi har en..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Rødkærsbro

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Rødkærsbro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Rødkærsbro over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1