Håndværk og Designlærer med tilknytning til indskoling/mellemtrin

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødkærsbro

Rødkærsbro Skole søger en lærer til at varetage Håndværk og Design til en fast stilling i vores indskoling eller mellemtrin alt efter din fagkombination, med ansættelse fra 1. oktober eller tidligere

Udover håndværk og design, ønsker vi at du indgår som klasselærer enten med matematik eller dansk, rettet mod indskoling/mellemtrin. Det vil være et stort plus, hvis du kan undervise i billedkunst og har erfaring eller mod på at undervise i de mindre fag, der lægger sig godt op ad en klasselærerrolle. Vi har kun skønne børn og nogle af dem blomstrer kun, hvis du møder dem med en specialpædagogisk forståelse.

Vi søger en kollega, der bidrager med god energi blandt børn og voksne. En lærer, der mestrer relationskompetente handlinger og er fagligt funderet. Vi søger en kollega, der er stærk i forældresamarbejdet, som vil tage aktiv del i de pædagogiske drøftelser med kolleger og ledelse, og er klar til at være en vigtig del af den foranderlige verden, folkeskolen er.

På Rødkærsbro Skole har vi en lang tradition for, at pædagoger deltager aktivt i skoledage og understøtter trivslen, fællesskabet og den faglige undervisning. Du er bevidst om, at man ikke lykkes med teamsamarbejde som individualist, og at det er et fælles ansvar at klassen lykkes i faglige som sociale sammenhænge.

Som en del af klasseteamet er du med til at tilrettelægge en skoledag, der byder på læring, gode fællesskabsoplevelser og deltagelsesmuligheder for alle. Lærere og pædagoger har fælles teammøder og du får mulighed for at mødes ugentligt, med dit kommende team.

Vi søger en kreativ ildsjæl, der har blik for æstetiske læreprocesser og overvejer hvilke elementer undervisningen skal bære præg af, for at skabe mulighed herfor. Du skal være ambitiøs, men stadig kunne bage det kreative brød du slår op sammen med børnene.

Hvis du skal være lærer på Rødkærsbro Skole, er det naturligt for dig at skabe struktur og forudsigelighed i din undervisning, og det er en selvfølge, at du arbejder visuelt med din struktur.

Du skal kunne rammesætte en undervisning, der forhåbentligt er oplevelsesrig, skaber mulighed for læring, men samtidigt tager afsæt i det trygge og kendte. Og sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre, at vores fælles børn har lys i øjnene og smil på læben – for med dette job, får du muligheden for at åbne verden for byens børn.

Vi arbejder i selvstyrende teams og har gennem mange år høstet gode erfaringer med den systemiske tilgang som fundament for vores praksis. Vi insisterer på at skabe en anerkendende og inkluderende skolekultur, overfor både børn og forældre. I dette arbejde er kommunikation, både mundtligt og skriftligt, en vigtig forudsætning for at lykkes.

På Rødkærsbro Skole stræber vi mod det værdistyrede og guidende, fremfor adfærdsregulerende, vi arbejder ud fra et børnesyn, der minder os om, at børn gør det rigtige, hvis de kan.

Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os og lære af vores fejl, og for tiden er vi nysgerrige på, hvordan vi skaber en god skole og SFO-dag, for de børn vi har. De seneste 1½ år, har corona selvfølgelig præget vores hverdag, men vi har en tro på, at co-teaching har en positiv effekt på børnenes trivsel og læring.

Skolens fysiske rammer er inden for de seneste årtier blevet nybygget og moderniseret, så skolen i dag fremstår som en moderne folkeskole med auditorium, nye legepladser, dejlige udendørsområder, multibane og store lokaler med plads til varierede lege- og læringsformer. Vi har gode naturområder tæt på skolen, samt et Natur og Teknologilokale, der indbyder til spændende projekter med børnene. Derudover har vi indrettet personalearbejdspladser i lyse lokaler, så du vil opleve gode rammer for dit arbejdsliv.
Har du lyst til at blive en del af vores stærke kollegiale praksisfællesskab, og bliver du ansporet af at arbejde med afsæt i værdier, så er det måske lige dig, vi søger!

Rødkærsbro Skole er én skole med 332 elever fordelt på 5 afdelinger: SFO, indskoling, mellemtrin, udskoling og klub – der sammen står på 5 værdier: Anerkendelse, engagement, tryghed, flekstabilitet og samhørighed. Hvis det lyder som noget du kan se dig ind i, så håber vi, at du vil sende os en ansøgning.

Løn og ansættelsesforhold
Løn i henhold til gældende overenskomst.
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 11. august 2021

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse efter nærmere oplysninger, men ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte skoleleder Claus Wandall tlf.: 24 83 66 26 eller indskolingsleder Celina Coles Aakjær tlf.: 21 25 83 55
Stillingen søges via www.viborg.dk med deadline 5. august 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødkærsbro.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Rødkærsbro
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Rødkærsbro

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Rødkærsbro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Rødkærsbro over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1