Dansklærer på Rønde Privatskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønde

Vi har brug for en dygtig og engageret lærer pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter, der har lyst til at arbejde på en skole, der er kendetegnet ved højt fagligt miljø og elever i god trivsel.

Stillingen

Er du en lærer, der brænder for udskolingen, vægter faglighed og relationen højt, så har vi en fast stilling på nedsat tid, med mulighed for mere tid i det kommende skoleår. Vi har primært behov for at få dækket faget dansk og kristendom i dette skoleår, men kan du undervise i andre fag, så vil det kunne indgå i en fremtidig fagfordeling. Har du derudover erfaring med AKT og dansk som andetsprog, vil det være en fordel.

Rønde Privatskole

Vi tilbyder en overbygningsskole med 197 elever fordelt på tre spor på 7. – 9. klassetrin og ét spor i 10. klasse. En skole, der er præget af et højt fagligt studieforberedende miljø, en stærk international profil og en skole, hvor vi vægter elevernes trivsel højt. Vi har fokus på gode arbejdsvilkår, hvor der er tid til planlægning, forberedelse og samarbejdet mellem kolleger og skolehjemsamarbejdet. Vi deler bygninger og har et tæt samarbejde med Rønde Gymnasium.

Du er

Vi forventer, at du har en professionel tilgang til din lærerpraksis, hvor du sætter dine relations-, klasseledelses- og didaktiske kompetencer på spil i forhold til eleverne. At du har lyst til at sætte dig selv i spil i forhold til kolleger, der vil det professionelle- og vægter det kollegiale samarbejde højt. Sidst men ikke mindst, at du brænder for det hele elevliv med læring, dannelse, relationer og gode sociale kompetencer.

Mere information

Hvis du vil vide mere om skolen så besøg www.roende-privatskole.dk, vores facebookside eller kontakt skoleleder, Esben Broni Jensen på 4015 0907. Du er velkommen til at aftale et besøg hos os.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC (FSL)

Ansøgningsfrist er senest fredag den 3. september kl. 12.00 og samtalerne vil finde sted efterfølgende. Ansøgningen sendes til viceskoleleder [email protected]

Rønde Privatskole

Kr. Herskindsvej 6

8410 Rønde

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Rønde
  • Fredag den 03. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Rønde

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Rønde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Rønde over tid

Dato Alle jobs som lærere
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1