Inspirerende underviser til sygepleje, farmakologi, sygdomslære og teknologi (barselsvi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vores gode kollega skal på barsel, og vi har derfor brug for dig, som er en tydelig og stærk formidler. Du har en positiv indgangsvinkel til studerende og kan formidle din undervisning på en inspirerende måde. Du fremstår tydelig og vidende inden for din profession. I samarbejdet med studerende og kolleger i Center for Sygepleje trives du med at skabe spændende og givende læringsmiljøer.

Center for Sygepleje i Roskilde søger en underviser til et vikariat på 14 måneder. Du kan undervise sygepleje faglige tematikker omkring farmakologi, sygdomslære, anatomi/fysiologi, teknologi og sygepleje.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning og dygtige sygeplejersker. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat, at sikre velfærd i Region Sjælland. Derfor er vi meget optagede af at finde dygtige undervisere.

Din profil
Du trives med at formidle din viden. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

Faglig stolthed. Du er stærk i farmakologi, sygepleje, sygdomslære, anatomi samt fysiologi. Du omsætter din viden kreativt og gør den vedkommende for de studerende, så alle fanger dine budskaber.

I stand til at planlægge, udvikle og gennemføre undervisning. Du formår med din praksiserfaring at koble teori og praksis i din undervisning. Du er glad for at undervise samt for de opgaver, der følger med som planlægning, udførelse, eksamination og vejledning.

Du har et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret, og du har flair for at udføre koordinerende arbejde. Det er vigtigt for os, fordi der forventes en vis selvstændighed i arbejdstilrettelæggelsen og opgavevaretagelsen.

Derudover forventer vi at du:
  • har en sundhedsfaglig uddannelse samt en overbygning på master eller kandidatniveau
  • evt. har en ph.d. grad. Det er en fordel, men ikke en forudsætning for at søge stillingen
  • har undervisererfaring


Dine arbejdsopgaver
Du vil som vores nye kollega på sygeplejerskeuddannelsen primært få arbejdsopgaver inden for følgende områder:

Undervisning og eksamination er en del af hverdagen. Du underviser og eksaminerer hovedsageligt de studerende på 3. og 4. semester. Fagene er sygepleje faglige tematikker omkring almen farmakologi og specifik farmakologi i forhold til lægemidler og lægemiddelregning. Da det er eksamensfag bruges der meget tid på dem. Sygepleje faglige tematikker omkring anatomi/fysiologi og sygdomslære (aldringsprocessen, udvikling af KOL, diabetes, cancer) er også noget der fylder. Herudover underviser du i ernæring i forhold til akut sygdom, sondeernæring og parenteral ernæring, samt teknologi og sygepleje. Der kan blive tale om vejledning og eksamination af 6. semester og bachelorprojekter.

Deltagelse i forskellige typer af opgaver. Center for Sygepleje driver to forskningsmiljøer. Det ene om ”Ulighed i sundhed” og det andet om ”Det nære sundhedsvæsen”. Hertil følger der nogle forskningsaktiviteter og opgaver. Alt efter dine kompetencer og præferencer får du opgaver inden for forskningsmiljøerne. Endvidere har centret en del eftervidereuddannelse og en specialuddannelse, hvor der også kan være arbejdsopgaver.

Stor variation i opgaverne. Din arbejdsuge kendetegnes ved stor variation i arbejdsopgaverne. En arbejdsuge består af en blanding af undervisning, møder, vejledning, forskning, udvikling og forskellige former for prøvearbejde/feedback. De fleste opgaver skal løses i samarbejde med andre, mens opgaver som forberedelse vil kunne tilrettelægges fleksibelt. Som underviser i farmakologi skal du deltage i afholdelse af vores læringscafe for de studerende.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk at det kræver, du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine kollegaer
Center for Sygepleje dækker hele region Sjælland. Vi er fordelt på fem lokationer i henholdsvis Næstved, Nykøbing F., Holbæk, Roskilde og Slagelse. I Roskilde deler sygeplejerskeuddannelsen Campus Roskilde med seks andre professionsuddannelser. Vores underviserteam i Roskilde består af 20 forskellige kollegaer, som har engagementet, de studerende og faglighed i højsædet. Vi er en empatisk, energisk og festlig gruppe at samarbejde med.

Du bliver en del af et mindre semesterteam, som sammen med dig underviser sygeplejestuderende på 3. og 4. semester. Teamet byder på tæt faglig sparring og nærhed i et stort campus miljø. Du vil også indtræde i andre arbejdsfælleskaber i Center for Sygepleje på efter- og videreuddannelsen og/eller i forskningen, afhængig af dine kompetencer og præferencer.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset i perioden 1. december 2019 til og med 31. januar 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Trine Lassen på tlf. 7248 1636 eller semesterkoordinator Malene Elrond på tlf. 7248 2166
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 9. oktober 2019.
  • Vi forventer at afholde 1. samtale den 23. oktober og 2. samtale den 28. oktober


Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Roskilde
  • Onsdag den 09. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 17
19. september 2024 19
18. september 2024 21
17. september 2024 22
16. september 2024 24
15. september 2024 23
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 20
9. september 2024 19
8. september 2024 17
7. september 2024 16
6. september 2024 17
5. september 2024 15
4. september 2024 13
3. september 2024 13
2. september 2024 9
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 10
22. august 2024 12
21. august 2024 12