Adjunkt eller lektor til læreruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du praktisk erfaring med undervisning i faget idræt og brænder du for at formidle denne viden til de studerende på læreruddannelsen i Roskilde og Vordingborg? Så er det dig vi mangler. Dig som vil være med til at uddanne fremtidens lærere i idræt, og har lyst til at udvikle, formidle og lave fremragende uddannelser sammen med en masse ligesindede kolleger. Vi har nu brug for en underviser til at dække det idrætsfaglige område.

På Professionshøjskolen Absalon er det en af vores ambitioner, at levere engagerende undervisning. Vi ved, at det har stor betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland. Din profil

Som underviser hos os skal du bidrage til, at vores studerende oplever, at de får engagerende undervisning. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Erfaring med uddannelsessektoren. Det er vigtigt, at du har interesse for og kendskab til faglig formidling og undervisning på en læreruddannelse eller i en folkeskole, og du kender til professionernes aftagerfelter. Du har interesse for, og kan bidrage til, at udvikle læreruddannelsen.

Et godt overblik. Du har evnerne til at kunne tilrettelægge og gennemføre fagligt velfunderede undervisningsforløb i relation til idræt, og du er indstillet på at påtage dig opgaver inden for alle de forskellige områder, der udgør Center for Skole og Læring, herunder E-læring.

En eftertragtet underviser. Du har erfaring fra det lærerfaglige praksisfelt, hvilket gør dig til en eftertragtet underviser. Du formår at knytte teorien, til den praksis du selv kender. Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger, studerende og kursister samt bidrager gerne i projekter. Du har en interesse for nye undervisningsformater og deltager gerne, når nye formater skal udvikles, afprøves og evalueres.

Derudover forventer vi os, at du:
  • Har en relevant uddannelse og erfaring med undervisning i idræt
  • Kan undervise i dit fag på engelsk


Dine arbejdsopgaver
Du skal undervise i idræt og andre moduler inden for sundhed, sport og bevægelse. Specielt er det vigtigt, at du kan spille ind med kompetencer inden for nedenstående kompetenceområdet.

Du skal præge både nuværende og fremtidige lærere. Du skal undervise på grunduddannelsen og efter og videreuddannelsen. Det indebærer undervisning i kommende læreres grundfaglighed og at styrke de nuværendes faglighed. Du har derfor en central rolle i forhold til at give med- og modspil til vores studerende og kursister.

Fagligt samarbejde er en del af hverdagen. Du bliver en del af et fagligt fællesskab i din faggruppe. Du skal samarbejde med faggruppen, når eksempelvis undervisningsforløb skal sammensættes, eller når læringsformater skal udvikles, testes og evalueres.

Fagspecifik undervisning. Stillingen indebærer fagspecifik undervisning i idræt, og derfor har du en stærk faglig profil kombineret med et tydeligt professionsrettet sigte, herunder praktisk erfaring med undervisning i faget. Vi søger specielt ansøgere med kompetencer inden for følgende:
  • Dans og udtryk
  • Svømning
  • Redskabsaktiviteter
  • Implementering af Bevægelse i skolen


Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk at det kræver, at du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine kollegaer
I Center for Skole og Læring lægger vi vægt på et stærkt og samarbejdende fælleskab. Som underviser bliver du en del af både mindre teams med fokus på den helt nære faglighed, men også organiseret i bredere center fagfællesskaber. Disse fællesskaber styrker muligheden for at indgå i samarbejde på tværs af centrets forskellige ydelser. Vi har de studerende i centrum og går nødvendigvis ikke lige hjem, når undervisningen er slut, og vi deltager gerne i studenterarrangementer såsom Volleyturnering. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone.

Sådan ansøger du
Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Lokalløn. Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder hurtigst muligt. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Sanne Lillemor Hansen på mail [email protected]. Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 26. marts 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 30. marts 2020.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Roskilde
  • Torsdag den 26. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 19
18. september 2024 21
17. september 2024 22
16. september 2024 24
15. september 2024 23
14. september 2024 24
13. september 2024 23
12. september 2024 21
11. september 2024 20
10. september 2024 20
9. september 2024 19
8. september 2024 17
7. september 2024 16
6. september 2024 17
5. september 2024 15
4. september 2024 13
3. september 2024 13
2. september 2024 9
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 10
22. august 2024 12
21. august 2024 12
20. august 2024 11