Underviser til elektrikeruddannelse med fokus på vindenergi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Ved du noget om at arbejde som elektriker i vindmøllebranchen? Kan du formidle den viden til fremtidens "grønnere" elektrikere? Så er det lige dig vi mangler på Skive Colleges nye branchetilpassede elektrikeruddannelse.

Vi er 4 fagligt dedikeret el-faglærere der pga. travlhed og opstart af ny branchetilpasset uddannelse søger en ny kollega. Den nye branchetilpassede elektrikeruddannelse er direkte målrettet job i vindmøllebranchen, og det er netop hertil, at vi søger en ny erfaren og dygtig faglærer.

Vindmøllebranchen bruger mange elektrikere, og de senere år har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra branchen på el-uddannet arbejdskraft. Dertil kommer hele den miljøpolitiske dagsorden på verdensplan, hvilket betyder, at der også fremadrettet vil være stor efterspørgsel på vedvarende energianlæg. Danmark har allerede en førende position, og den position vil vi fastholde igennem uddannelse af fremtidens grønnere elektrikere.

Vores prioritet er først og fremmest at uddanne de bedste elektrikere til branchen. Derudover vil vi være rollemodeller for vores elever og kursister som de gode håndværkere. Samtidig har vi et godt arbejdsmiljø med et højt tempo og smil på.

Det er vigtigt, at du i kraft af din personlighed og joberfaring kan branchetone undervisningen til at arbejde som elektriker med vedvarende energianlæg. Du leverer faglighed, personlighed og gode sociale kompetencer. Vi tilbyder dig drømmejobbet og en pædagogisk uddannelse til faglærer.

Arbejdsområde
Som faglærer skal du være med til at planlægge og gennemføre teoretisk og praktisk undervisning på elektrikeruddannelsen. Jobbet kræver, at du har lyst til at samarbejde med teamet, vil være med til at tænke i nye retninger og brænder for at lege med ny teknologi.

Du vil både undervise vores unge elever på grundforløbet, de lidt ældre på hovedforløbene og de erfarne elektrikere på vores efteruddannelseskurser. Du skal både undervise i klassisk el-teori og på tekniske moduler som vedvarende energi, energieffektivisering, automatik i industrien mv.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra jobprofilen elektriker i vindmøllebranchen, men ikke et "must".

Profil
Du er:
  • Uddannet indenfor el-området. Eventuelt elektriker med videregående uddannelse som elinstallatør, maskinmester, ingeniør eller lignende inden for et teknisk område.
  • Har et grundlæggende kendskab til ovennævnte undervisningsområder, gerne med erfaring fra arbejdsmarkedet Vindmølle Off- og Onshore.
  • Du har gode sprogfærdigheder i engelsk, idet der på vores kurser kan være undervisning på engelsk.
  • Har interesse for undervisning og vejledning af unge og voksne mennesker.
  • Har gode kommunikative egenskaber og er en åben og tillidsvækkende person.
  • Som fagmand teknisk og fagligt nysgerrig.
  • Har en konstruktiv og positiv tilgang til de daglige opgaver og kan indgå i samarbejde med andre.
  • Du har mindst 5 års relevant erhvervserfaring.
  • Vant til at arbejde med IT og har gode læse- og skrivekundskaber.

Ansættelse
Stillingen er til besættelse fra 1. april 2020. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ansættelsen sker i henhold til bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem. Der er NY LØN på området. Til stillingen er tilknyttet en pensionsordning. Skive College tilbyder dig om nødvendigt en pædagogisk uddannelse.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tina Dyeremose på mail [email protected] eller 30 96 87 51.

Ansøgning
Send din ansøgning senest fredag d. 28. februar 2020 kl. 9:00. Ansøgninger skal sendes elektronisk via knappen "Send ansøgning". På menulinjen vælger du "Om Skive College" samt "Job på Skive College". Herefter vælger du den stilling, du ønsker at søge. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive. Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution med 250 medarbejdere og ca. 1500 årselever. Vi har uddannelsesudbud inden for det merkantile område og det tekniske område på erhvervsuddannelsesniveau med faglige uddannelser indenfor flere områder herunder efteruddannelse samt gymnasieuddannelser inden for hhx – Handelsgymnasium og htx - Tekniske Gymnasium. Skive College sætter kvaliteten i højsædet. Læs mere på www.skivecollege.dk.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3812fdb3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Skive
  • Fredag den 28. februar 2020

Lignende jobs

  • Lærer i Herning

    Vores nuværende faglærer har fået arbejde tættere på sin bopælVi søger derfor DIG, som brænder for håndværk & design og børn og unges trivsel og læringStillingen er en 70% stilling på Aulum S..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Vikarstilling: Lærer (vikar) i Herning

    Er du uddannet lærer med menneskelig varme og humor? Har du lyst og vilje til at gøre en forskel for eleverne? Så har vi jobbet til dig.Vi søger en fuldtidsansat lærer pr. 21. oktober og senest..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Brændgårdskolen har en international profil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har alsidighed, dannelse og trivsel som grundkerne. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddann..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Er du den nye faglige vejleder for vores DHA-Ungeteam?Børn og Forebyggelse, [xxxxx] søger pr. 1. december 2024 en faglig vejleder til vores DHA-Ungeteam på 37 timer ugentligtVi har en..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Skive over tid

Dato Alle jobs som lærere
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 7
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 5
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3