Skjernåskolen søger lærer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Vi søger en lærer der dels kan indgå i Ringkøbing-Skjern kommunes projekt "Nye Veje", dels kan varetage undervisningsopgaver på skolen. Vi skal som specialskole understøtte almenområdet med specialpædagogisk viden for at understøtte inklusionen af elever på almenområdet.

Vi er, Skjernåskolen, som er en specialskole i Ringkøbing-Skjern Kommune, som formidler specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand til elever med generelle indlæringsvanskeligheder, funktionsnedsættelser, autisme og ADHD – og samtidig med understøtter almen området med følgende indsatser:
  • Særlig viden om børn og unge med ikke alderssvarende kognitivt niveau, nedsat funktionsniveau og diagnoser, samt kompleksiteten heri.
  • Udvikle læringsmiljøer med pædagogiske tilgange og didaktik, der understøtter individuelle og fælles behov til fælles læring og udvikling i klasserummet/børnegrupper/personale.
  • Understøtte læringsprocesser for børn og unge med metoder og værktøjer, der imødekommer individuelle og fælles behov i klasserummet/børnegruppen.


Vi lægger vægt på:
  • At du som lærer kan undervise i folkeskolens fagrække og tilrettelægge undervisningen ud fra elevernes forudsætningsniveau. Det gælder både i undervisningslokalet, i vores udendørs læringsmiljø og i praktisk tilgang, gennem begrundede didaktiske og pædagogiske overvejelser og handlinger.
  • At du kan anvende din "specialpædagogiske værktøjskasse" og formidle viden og metoder i praksis, samt at du kan tilrettelægge og udføre undervisnings- og vejledningsopgaver i almendelen - i et tværfagligt samarbejde mellem specialområdet og almendelen.
  • At du i samarbejde med dine kollegaer kan være med til at sætte tydelige læringsmål og udviklingstiltag, for at fremme elevernes læring og udvikling.

  • At du har erfaring med, eller forudsætninger for, at kunne arbejde inden for specialområdet og kendskab til almenområdet.
  • At du kan etablere en forudsigelig og tydelig struktur omkring eleverne, både i og uden for undervisningslokalet, og samtidig have gode relationelle kompetencer.
  • At du kan agere refleksivt og konfliktløsende i forhold til elever med udadrettet adfærd, og være nysgerrig på det bagvedliggende i elevernes handlinger.
  • At du bidrager med din faglighed ind i teamet, og kan modtage og indgå i sparring omkring elevernes læring og udvikling.

Du søger en stilling på en skole, hvor vi kontinuerligt udvikler vores undervisning og pædagogiske tilgange, blandt andet via TEACH, Low Arousal og Ringkøbing-Skjern Kommunes fælles Børne- og ungesyn. Kerneopgaven på Skjernåskolen er, at sikre alle vores børn og unge en lærende og udviklende hverdag. Ledelsesteamet understøtter fagpersonalet, og skaber de bedst mulige vilkår for udførsel af kerneopgaven, blandt andet gennem supervision, feedback- og læringssamtaler.

Vi underviser ud fra elevernes forudsætninger, og har fokus på elevernes læring og udvikling gennem synlige og målbare mål for undervisningen.

Vi arbejder dataunderstøttet og evaluerende, for at skabe udvikling og progression.
Vi har tydelige normer for vores virke som skole, og arbejder ud fra en anerkendende tilgang til børnene og deres forældre.

Vi har den sociale kapital på dagsordenen i vores organisation, for at understøtte det gode arbejdsmiljø.

Vi er organiseret i enheder, samt i mindre teams i enhederne, hvor vi arbejder tværfagligt. Vi har tilrettelagt vores hverdag med mulighed for både individuel og fælles forberedelse gennem planlagt mødevirksomhed. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, hvor der blandt andet er mulighed for at placere noget af sin arbejdstid derhjemme, efter nærmere aftale.

I tilknytning til undervisningsdelen er der oprettet en selvstændig skolefritidsordning, og i forbindelse hermed en specialklub for overbygningens elever.

Skolen har fællesledelse med Specialbørnehaven og den Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse/STU-huset i Tarm.

Afdelingerne arbejder i det daglige sammen om børnenes udvikling. I alt er der ca. 130 børn og unge i alderen 0-25 år og 90 ansatte.

Forud for endelig ansættelse indhenter Ringkøbing-Skjern Kommune referencer. Der bliver indhentet børneattest og straffeattest på den der ansættes. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles på overenskomstvilkår.

Ansøgningsfristen er mandag den 16. august 2021.

Samtale til stillingen vil finde sted i uge 34.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder.
Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Skoleleder Dan Skou, mobil 51422646
Pædagogisk afdelingsleder Heidi Uhre Christiansen, mobil 25564156

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1e7c4116)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Skjern
  • Onsdag den 14. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Skjern over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2