Sanglærer og korleder søges til Kulturskolen Ringkøbing-Skjern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Brænder du for at arbejde med musik med børn, unge og voksne, så har vi en ledig stilling med tiltrædelse 1. februar 2022 eller snarest derefter. Vi søger en dygtig underviser, der kan varetage undervisning i faget sang og lede vores Lungekor i Ringkøbing og Skjern. Derudover vil vi gerne kunne udbygge samarbejdet med skolerne om skolekor. Timetallet er på 10/37 timer.

Indhold: Du vil møde sangelever på forskelligt niveau i alle aldre. Lungekorene mødes 1 time om ugen 12 gange i efteråret og 12 gange i foråret formiddage.

Hvor og hvornår: Undervisningen har ligget tirsdag indtil nu. Men du er med til at planlægge undervisningsdage, så vi hører også gerne fra dig, hvis du ikke kan tirsdag. Bil og kørekort er nødvendigt for at komme rundt i vores dejlige kommune.

Jobprofil:
  • Du har en musikfaglig baggrund fra konservatoriet, universitetet eller lignende.
  • Du må gerne have erfaring med at undervise og formidle.
  • Du brænder for at motivere, inspirere og samarbejde med børn, unge og voksne og har altid fokus på at møde mennesker med nysgerrighed og lydhørhed.
  • Du er kreativ og innovativ og vil gerne deltage i udviklingsprojekter og nye undervisningsformer, som du selv er med til at udvikle.
  • Du er udadvendt og har en positiv kerne.


Om os: Kulturskolen Ringkøbing-Skjern har ca. 25 ansatte lærere samt administration i Ringkøbing og Skjern. Vi tilbyder undervisning i musik, ballet/dans, billedkunst, drama, illustration og redesign. Vi underviser alle aldre. Kulturskolen har egne lokaler i Ringkøbing og Skjern, men vi underviser også decentralt på skoler.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde og lyst til at arbejde på tværs til koncerter og projekter. Trivsel og arbejdsglæde er i fokus. Vi prioriterer selvstændighed og skaberlyst og giver frie hænder til dig, der gerne vil eksperimentere uden at gå på kompromis med høj faglighed og trivsel blandt eleverne.

Ringkøbing-Skjern Kommune er landets geografisk største kommune med en fantastisk natur og højt til loftet. Velkommen til Naturens Rige!

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist er 7. januar 2022 og der vil forventet være samtaler i uge 2.

Yderligere oplysninger: Har du spørgsmål, så kontakt kulturskoleleder Preben Frederiksen på tlf. 29 68 55 82. Mail: [email protected]

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9681064e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Skjern
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Karup J

    Har du interesse for lovgivning og bestemmelser inden for flyvedligeholdelse, og har du lyst til at udvikle egne og andres kompetencer inden for dette regelsæt? Vil du være med til at undervise fly..
    • Lærer
    • Karup J
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Pr. 1. oktober 2024 har du mulighed for at søge en spændende stilling som skoleleder på [xxxxx]s største specialskole, som formidler specialundervisning og anden specialpædagogi..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Mejrup Skole søger en dygtig dansklærer på fuld tid til en fast stilling.På Mejrup Skole har vi en attraktiv lærerstilling til besættelse 1. august 2024 eller snarest derefterVi skal i dette skoleå..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Viceskoleleder til Ringkøbing SkolePå Ringkøbing Skole søger vi pr. 1. september 2024 eller hurtigst derefter en viceskoleleder – så vil du være med i et fantastisk ledelsesteam?Vi har send..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Skjern over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1