Tysk- og engelsklærer søges til Gregers Krabbe Friskolen - 9520

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skørping

Tysk- og engelsklærer søges til Gregers Krabbe Friskolen

  • Er du vores nye tysk- og engelsklærer, som kan motivere vores elever til at dygtiggøre sig?
  • Bliver du ”glad i låget” af at være sammen med børn og unge?
  • Er du fagligt og pædagogisk reflekteret, og kan bidrage til den fortsatte udvikling af vores unikke sted?

Så er det måske dig, vi søger?

Om Gregers Krabbe

Nær skovens dybe stille ro findes et sted i det Himmerlandske, som er ganske særlig. Gregers Krabbe er en samlet betegnelse for vores fire institutioner: Naturvuggestuen- og børnehaven, friskolen og SFO’en Krabben. Vi er placeret lige op ad Rold Skov, og med disse naturskønne omgivelser er der fantastiske muligheder for udendørs aktiviteter, leg og kreative udfoldelser. Vi har 125 elever på friskolen, hvoraf de 40-45 børn er tilmeldt SFO’en Krabben. Her leves et rigt børne- og skoleliv, som bærer præg af nærhed og fællesskab for både børn, forældre og ansatte.

Hvem søger vi?

Vi søger en dygtig underviser, som kan varetage undervisningen i både engelsk og tysk, og som kan føre eleverne godt igennem afgangsprøverne i 9. klasse. Herudover er det et ekstra plus, hvis du også kan varetage undervisningen i dansk eller matematik i en enkelt klasse. Vi hører dog gerne fra dig med hensyn til hvilke øvrige fag du kan byde ind med.

Stillingen er fast og på 70-80% i beskæftigelsesgrad svarende til 19-22 ugentlige undervisningslektioner.

Vi har brug for en medarbejder, som arbejder struktureret, og som er god til at indgå i samarbejdet med elever, forældre, kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Du må gerne have en mening om tingene, og kan udtrykke dig konstruktivt, så det bidrager til en fortsat positiv udvikling af vores sted. Du har en positiv indstilling til omverdenen, og du holder af ”et godt grin”.

I sidste ende søger vi en person, som ”falder” for vores sted med hjertet. En person som kan se udviklingsmulighederne i at være en mindre institution, hvor kendskabet og kontakten til børn, forældre og øvrige samarbejdspartnere er stort og nært. En selvejende institution hvor vi er ”Herre i eget hus”, og i samarbejde med forældre og ansatte lægger en fælles kurs for vores unikke sted.

Vi kan tilbyde

En faglig velfunderet arbejdsplads, hvor den faglige og pædagogiske kerneopgave er i fokus. Vi har en personaleflok, som er meget engagerede i deres arbejde, og som arbejder benhårdt for, at kollegaer, elever og forældre får den bedst mulige hverdag. Vi oplever en stor lokal opbakning og et godt ry i lokalområdet med stabilt og tendens til lidt stigende børne- og elevtal.

Du vil som ansat skulle deltage i vores årlige lejrskole for hele friskolen. Herudover vil du nogle skoleår få til opgave at planlægge og gennemføre den årlige studietur for 8. og 9. klasse sammen med øvrige faglærere. Aftenarbejde må forventes i forbindelse med afholdelse af øvrige arrangementer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning sker efter gældende overenskomst med FSL. Vores ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere arbejdssteder. Anfør kontaktinfo på reference i din ansøgning. Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest efter gældende lovgivning.

Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget kan skoleleder Lars Øgendahl Overgaard kontaktes på [email protected] eller tlf. 98 37 33 40. Ansøgning stiles til nævnte mail med teksten "Sproglærer" i emnefelt. Ansøgningsfrist er torsdag d. 11. juni kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25. Ansøgere der ikke har hørt fra os senest tirsdag d. 16. juni, er desværre ikke kommet i betragtning.

NB: Vi forbeholder os retten til løbende at afholde samtaler med interessante kandidater i ansøgningsperioden. Ansøg derfor hellere i dag end i morgen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skørping.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Skørping
  • Torsdag den 11. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Skørping

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Skørping over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Skørping over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1