FGU NORD søger to lærere, gerne en kosmetiker og en frisørlærer til PGU-værkstedet Sundhed & Velvære

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vi søger to kolleger til at varetage undervisningen på værkstedet Sundhed & Velvære på vores skole i Gladsaxe, gerne en med baggrund inden for kosmetiker-faget og en med baggrund inden for frisørfaget.

Om FGU

Den forberedende grunduddannelse (FGU) er et fleksibelt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse og som har brug for en særlig forberedende indsats. FGU har til formål at give eleverne viden, kundskaber, færdigheder, afklaring og motivation med henblik på at gennemføre en ungdomsuddannelse eller opnå ufaglært beskæftigelse.

FGU består af tre spor: almengrunduddannelse (AGU), produktionsgrunduddannelse (PGU) og erhvervsgrunduddannelse (EGU). Undervisningen er reguleret af fagbilag og læreplaner, og undervisningen afsluttes med prøver (læse mere her: https://emu.dk/fgu). Alle forløb tilpasses til den enkelte elev og kan justeres undervejs, så eleverne får de bedste forudsætninger for at få deres fremtidsdrømme opfyldt i forhold til uddannelse og job.

Om jobbet på FGU Nord

På FGU Nord vil du indgå i et tæt samarbejde med de andre undervisere og skolens vejledere omkring værkstedets elever. Herudover vil du også indgå i tværgående projekter i samarbejde med undervisere på de andre spor, hold og værksteder.

PGU-værkstedet Sundhed og Velværes indhold tager afsæt i kosmetiker- og frisørfaget. Det er placeret under det faglige tema Omsorg og sundhed, og centrale undervisningselementer er derfor:

  • Omsorgsrollen
  • Sundhed og sundhedsfremme
  • Psykologi og pædagogik
  • Kommunikation
  • Observation og refleksion
  • Hygiejne
  • Arbejdsmiljø

FGU Nord er en skole, der befinder sig i opstartsfasen og er i rivende udvikling med mange faglige og pædagogiske udfordringer i dagligdagen. Du har derfor mulighed for at sætte dit præg på skabelsen af en kreativ og spændende hverdag for vores elever. Du vil får gode kolleger og indgå i et godt arbejdsmiljø med mulighed for at præge indholdet i den daglige undervisning.

Om dig

Vi kunne tænke os, at du:

  • er uddannet kosmetiker/kosmetolog, frisør eller et andet fag inden for skønheds- og omsorgssektoren og kan udføre kosmetiske og/eller frisørbehandlinger
  • er uddannet lærer eller har erfaring med undervisning af unge mennesker
  • har lyst til at undervise helhedsorienteret og praksisbaseret
  • kan skabe et struktureret undervisningsmiljø for elever, der befinder sig på forskellige faglige niveauer og har forskellige forudsætninger
  • kan formidle fagteoretisk viden
  • kan undervise i anatomi, fysiologi og ergonomi
  • har lyst til at bidrage til udviklingen af undervisningen sammen med gode kolleger med fokus på en kombination af teori og praksis
  • har lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde med skolens øvrige medarbejdere
  • har et anerkendende menneskesyn og en positiv tilgang, samt lyst og evne til at støtte op om unge, der har brug for støtte til at finde den rette vej
  • er engageret, initiativrig og fleksibel
  • er indstillet på at deltage i skolens andre aktiviteter såsom personalemøder, pædagogiske dage, ekskursioner og fællesaktiviteter med alle skolens elever
  • kan reflektere over egen praksis og har lyst til faglig og personlig udvikling
  • kan undervise i PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære) eller har lyst til at lære det
  • har it-kompetencer og er god til at planlægge og arbejde struktureret samt kan sikre, at tidsfrister og deadlines bliver overholdt.

Løn- og ansættelsesforhold

FGU Nord har to afdelinger: en i Gladsaxe og en i Ballerup. Hver afdeling rummer omkring 220-280 elever og 45-50 medarbejdere. De ledige stillinger er i Gladsaxe.

Løn efter gældende overenskomst (Organisationsaftale for lærere m.v., ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU)) med Uddannelsesforbundet. Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Stillingen er med forventet tiltrædelse hurtigst muligt og senest d 1. januar 2022

Ansøgningsfrist og samtale

Ansøgningsfristen er torsdag d. 14. oktober 2021. Samtalerne vil foregå d. 25., 26. og 27. oktober.

Bemærk: Vi forventer, at du som led i din ansøgning kommer på besøg på skolen og ser værkstedet mandag d. 11. oktober kl. 13-15.

Skriftlig ansøgning sendes til mail: [email protected] mrk. Ansøgning Sundhed & Velvære

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om FGU Nord på www.fgunord.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret skoleleder Sine Bjerkan på telefon: 2510 9820 eller via mail: [email protected]

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Søborg
  • Torsdag den 14. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5