Anderledes handelsskole søger underviser, sportsentusiast og aktiv idrætsudøver, til un...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Mommark Handelskostskole, en landsdækkende hovedforløbsskole smukt beliggende i Sønderjylland, søger en erfaren underviser til salgsfaget, som i stigende grad har vores eksisterende og nye kunders interesse. Skolens profil med fysisk læringsaktiviteter og vores kundeportefølje gør, at vi søger en underviser, som er aktiv idrætsudøver og interesserer sig for sport, og som gerne har erfaring fra specialvarehandlen og gerne inden for sport og fritid.

Om jobbet

De primære opgaver er at udvikle, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisning i samarbejde med et team af andre undervisere samt bidrage til kundepleje og til at udbygge vores kundekreds og opgaveportefølje. Afhængig af baggrund, kan undervisningsopgaverne være på flere niveauer. Du skal først og fremmest undervise på hovedforløbets specialer, dvs. salgsassistentuddannelsen og inden for B2B-handel, men også på andre formelle uddannelsesforløb som AMU-kurser og akademiuddannelser samt virksomhedstilpassede undervisnings- og udviklingsaktiviteter.

I jobbet skal du bruge din interesse for sport og idræt til at tilrettelægge og gennemføre anderledes, brancherettet undervisning og fysiske læringsaktiviteter, som efterspørges af både praktikvirksomheder og elever.

Vores kunder rekrutterer motiverede og ambitiøse elever, og elevuddannelsen har virksomhedernes bevågenhed. Virksomhedernes oplæringsansvarlige, ledelse og HR-afdelinger stiller store krav til samarbejdet omkring udviklingen af deres talenter. Der er kontinuerligt fokus på, at vi udvikler uddannelserne og os selv pædagogisk og fagligt, så vi imødekommer nuværende og potentielle kunders behov og ønsker. På skolen er der konkrete strategiske udviklingsprojekter i pipeline, som involverer salg.

Krav til ansøger

Du er den ideelle kandidat, når du

  • har flere års erfaring inden for salg - gerne inden for specialvarehandlen og gerne inden for sport og fritid
  • har erfaring som oplæringsansvarlig, underviser eller coach
  • brænder for at undervise og formidle viden samt understøtte deltagernes læring og deres udfordringer med at omsætte det lærte til værdiskabende praksis
  • har en pædagogisk diplomuddannelse (PD)
  • formår at tilpasse kommunikationen til forskellige målgrupper: fra en meget praksisorienteret tilgang til en mere teoretisk baseret vidensformidling
  • har en relevant faglig uddannelsesbaggrund, gerne suppleret med relevant efteruddannelse
  • er fleksibel og forandringsparat og trives med en vis grad af uforudsigelighed i hverdagen og med opgaver af både enkel og kompleks karakter
  • har opdaterede IT-kompetencer og interesse i nye digitale løsninger
  • er aktiv idrætsudøver og har interesse i sport
  • formår at opbygge og vedligeholde stærke relationer til interne og eksterne interessenter dvs. kolleger, elever og virksomhederSkriv i din ansøgning, hvordan du lever op til disse krav. Selvom du ikke opfylder samtlige punkter, hører vi alligevel gerne fra dig, hvis du opfylder den generelle stillingsprofil.

Om Mommark Handelsskole

Mommark Handelskostskole er en landsdækkende hovedforløbsskole. Virksomheder fra hele Danmark, Grønland og Færøerne sender deres elever på skoleophold i Mommark. Skolen er specialiseret i at tilbyde kædevirksomheder og brancher skræddersyede elevuddannelser og efteruddannelse.

Dagligdagen på Mommark Handelskostskole bærer præg af, at eleverne spiser, bor og har deres fritid på skolen, hvilket giver stedet et hjemligt og familiært præg, som underviserne er en vigtig del af. Skolen har spændende faciliteter til både indendørs og udendørs fysisk aktiviteter og læring.

Formalia

Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicedirektør Helle Guldhammer Kristensen, på mail [email protected] eller på mobil 23 39 22 87.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til [email protected]. Ansøgningsfristen er 1. juli 2019. Vi indkalder løbende til samtaler.

Tiltrædelse er den 1. september 2019 eller snarest derefter. Ansættelsessamtaler finder sted på Business College Syd i Mommark, Mommarkvej 374, 6470 Sydals.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Sønderborg
  • Mandag den 01. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 5