På Munkekærskolen - gehen wir gemeinsam durch dick und dünn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Vi søger en ny skøn kollega, som er lidt sprognørdet. Du skal undervise engelsk og tysk og have erfaring med at køre i afslutterfasen og dermed føre til prøve. Vi tilbyder en fastansættelse i enten 80% eller 100%. Du bliver en del af et lille tyskteam og og et ambitiøst engelskudvalg med dygtige og kompetente kræfter.

Vi arbejder på, at uddanne sproglige vejledere i skoleåret 22/23 med mindst et modul og forhåbentlig tre over en årrække. Hvis du kunne have interesse i dette skal det være, fordi du er tysklærer - engelskdelen går i anden retning internt, hvis uddannelsen bliver aktuel.

Du får mange gode, sjove og dygtige kollegaer. Du hører til på et årgangsteam, som du mødes med hver anden uge. Dette møde ligger i jeres skema. Her arbejder I med læringscirklen og udvikler jer som team til at stå i et stærkt samarbejde om skolens kerneopgave. Derudover mødes du med engelsk og tysklærere i fagudvalgene, hvor der er oplæg, didaktisk inspiration og sparring omkring praksis.

Du er ikke alene om at lave årsplanen, det gør du sammen med de andre faglærere på årgangen, for vi sætter en ære i, at vores elever får et godt tilbud lige meget hvilken klasse de lander i. Det betyder, at du ikke vil trives hos os, hvis du bedriver privatpraktisering og holder kortene tæt på hånden. Alt det, som du er god til, deler du ud af, og til gengæld kan du forvente også at blive inspireret denne anden vej.

Vi værdsætter, at du er arbejdsom og faglig kompetent. Du ved at undervisning handler både om en didaktisk og pædagogisk dimension, for at eleverne lærer og trives. Du ved også, at et tydeligt klasserum, mål for undervisning, evaluering og opfølgning er en del af hverdagen.

Derudover er det helt klart for dig, at undervsiningsdifferentiering er et lovkrav, og derfor har du også brug for samarbejde, så I kan planlægge forløb tilrettelagt dine elever.

Vi arbejder ud fra en systemisk tilgang, som betyder, at det er konteksten der tilpasset individet, fordi vi tror på, at alle børn/elever gør hvad de kan - nogle gange skal vi hjælpe dem ved at ændre og justere omkring dem.

Munkekærskolen er en 4-sporet folkeskole (990 elever) tæt på S-tog, motorvejsafkørsel, skov og strand. Vores elever møder glade og veludhvilede i skole - og de elsker at være her!

Vi er organiseret i professionelle læringsfællesskaber og arbejde med dialog som et vigtigt kommunikationsredskab.

Hvis du er interesseret i dysleksi kan vi give dig nogle fantastiske vejledere at læne dig op, og skabe en fed sprogundervisning i et dysleksi venligt spor.

Måske har du også et andet linjefag, du gerne vil undervise i? Hvis vi ikke løser det i år, så gør vi helt sikkert næste skoleår.

Vi drømmer om du starter 1.august, så hvis du allerede nu, synes stillingen er spændende så ring og kom forbi i uge 26 - smid en ansøgning med det samme, da vi tager samtaler løbende, når interessante profiler havner i vores system.

Ellers holder vi samtaler 17/8 med ansættelse fra 1/10-21. Ansøgningsfrist mandag d. 16/8 kl. 10.00

Overenskomst
Stillingen er indplaceret på DLF overenskomst.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Solrød Strand
  • Tirsdag den 27. juli 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    I S-klasserne har vi godt og vel 85 elever, som alle er visiteret til os, da de vurderes at ville profitere af en autismepædagogisk tilgang. På 7. årgang har vi et lille hold på 3 – 4 børn, som har brug for et mindre tilbud end de 8 – 10 børn, vi typisk har i klasserne.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    Vores modtageklasser vokser i højt tempo. Derfor søger vi en dygtig underviser med erfaring inden for undervisning af udskolingselever og allerhelst med erfaring fra DSA-undervisning, som brænder f..
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 4