Ambitiøs matematik- og naturfagslærer med et stærkt pædagogisk mindset søges til vores ældste elever

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Solrød Strand

Brænder du for at undervise i matematik og naturfag i udskolingen? Er dit pædagogiske hjerte lige så stort som dit didaktiske? Og kan du lide at samarbejde, sparre og udvikle dig i teams? Så står vi og mangler en matematik- og naturfagslærer til en årgang i vores udskoling på Munkekærskolen.

En lærer har valgt at forfølge sin drøm om en kandidat i matematikdidaktik, og derfor er der en ledig stilling til dig. Vi har brug for en lærer, som anser den pædagogiske opgave i udskolingen af lige så stor vigtighed som den didaktiske, og hvis hjerte banker for varieret og spændende undervisning med fokus på at skabe motivation og stærke deltagelsesmuligheder for ALLE børn. Derudover håber vi, at du kan lide at tage gummistøvler på, en rygsæk på ryggen, gå på tur i lokalområdet og inddrage skov, strand og by i din undervisning.

Vi tror på, at samarbejde udvikler en lærers didaktiske og pædagogiske kompetencer. Derfor har vi fokus på at udvikle os sammen i professionelle læringsfællesskaber - både på årgange, i fagteams og til fagudvalg. Det skal falde dig naturligt at skabe og planlægge sammen med andre. Til gengæld lover vi at have rammerne til det! Vi har både årgangskoordinatorer, fagudvalgsformænd og vejledere (blandt andet tre matematikvejledere og en naturfagsvejleder), som er optagede af at skabe meningsfulde og involverende faglige fællesskaber. Vi ser det som en styrke at åbne døren til undervisning og dele ud af succeser og udfordringer, så vi i fællesskab kan blive klogere på VORES didaktiske og pædagogiske tilgange. Vi ser (fælles) undren og nysgerrighed som veje til at skærpe vores blikke og styrke vores praksisser, og det er vigtigt for os, at du også gør det. Du skal kunne se værdien i, at vi er bedst sammen?

Vi ser gerne, at du:
  • er læreruddannet med linjefag i matematik og enten biologi, fysik/kemi eller geografi
  • er stærk i konstruktiv kommunikation og formidling- både i samarbejdet med kolleger og forældre
  • ser vigtigheden i, at læreropgaven både indeholder en didaktisk og pædagogisk dimension
  • er engageret i klassselærerarbejdet i delt klasselærerfunktion med din makker


Vi er en 4-sporet skole med ca. 900 elever, som ligger tæt på skov og strand. Der er masser af muligheder for at komme ud af huset med skolens egen bus! Vi har engagerede børn, forældre, lærere og pædagoger, så du skal være med på, at der sker noget og få en masse gode idéer selv. Solrød Kommune er en lille kommune, og der er stort råderum på de enkelte skoler.

Kig ind på vores Facebookside og dan dig et billede af skolen på https://www.facebook.com/munkekaerskolen/

Vi tilbyder en fast stilling med ansættelse d. 1. august 2022. Der er ansøgningsfrist d. 17. juni , men vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning i dag.

Hvis du har spørgsmål, så ring til pædagogisk leder Oliver Lund på 5618 2605 eller skolens kontor på 5618 2600.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Solrød Strand
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    I S-klasserne har vi godt og vel 85 elever, som alle er visiteret til os, da de vurderes at ville profitere af en autismepædagogisk tilgang. På 7. årgang har vi et lille hold på 3 – 4 børn, som har brug for et mindre tilbud end de 8 – 10 børn, vi typisk har i klasserne.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    Vores modtageklasser vokser i højt tempo. Derfor søger vi en dygtig underviser med erfaring inden for undervisning af udskolingselever og allerhelst med erfaring fra DSA-undervisning, som brænder f..
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 4