Lærer til temaet Mad og Ernæring søges til FGU Himmerland, Støvring afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

FGU Himmerland søger en faglærer til fagtemaet mad & ernæring på skolens afdeling i Støvring.

Jobbet omfatter uddannelse af FGU-elever og FGU-lærlinge, som indgår i den daglige produktion og drift af skolens kantine med produktion af morgenmad og frokost til mellem 60-70 elever og ansatte, samt mødeforplejning og produktion til salg ud af huset.

Vi ønsker, at køkkenet og maden til elever og ansatte skal være et samlingspunkt, som bidrager til at give alle elever, ansatte og gæster en positiv hverdag på skolen.

På FGU Himmerland tilbereder vi maden fra bunden og sætter en ære i at servere lækker mad af høj kvalitet hver dag. Du står for køkkenet, sammen med en fleksjobber på 12t/uge.

Profil

Du brænder for at arbejde med unge mennesker og er omstillingsparat af natur. Vi har brug for, at du en kompetent lærer samt er en positiv rollemodel i køkkenet, som er i stand til at inspirere og udvikle unge mennesker, der kommer fra forskellige baggrunde og arbejder på forskellige niveauer. Du skal have lyst til at arbejde målrette med elevernes uddannelse med skarp fokus månedlig opfølgning på elevernes faglige, personlige og sociale udvikling og progression.

Du skal have forståelse for- og lyst til at udvikle og drive et køkken, hvor vi producerer egne produkter fra bunden med udgangspunkt i friske lokale råvarer, et økologisk mindset med naturlig fokus på bæredygtighed og madspild. Du vil fortrinsvis være facilitator for maden, der helst skal tilberedes af eleverne eller arbejde efter princippet ”lead by example”.

Du er sandsynligvis faglært kok, gerne med erfaring med FGU-målgruppen og det er vigtigt, at du besidder gode it-kompetencer, er bogligt velfunderet og kan formulere dig skriftligt omkring elevernes udvikling.

Du skal være åbenhjertet og have en positiv indstilling overfor arbejdsopgaver og hele miljøet der er omkring skolen.

Vi har pt. to lærlinge med under uddannelsen Gastronom med speciale i smørrebrød og catering, som du også skal være uddannelsesansvarlig for. Vores lærlinge står ofte for små frokostleveringer ud af huset og er ansvarlige for at tage ansvaret for mindre arrangementer på- og udenfor skolen. De er begge på fagskole til den 1/10 2021.

Du skal være dygtig til at skabe relationer og din tilgang til både elever og kollegaer skal være anerkendende og nysgerrig. Vi er en succes, når vi laver skole for vores elever, der hviler på den grundlæggende antagelse, at alle har et talent, det handler bare om at bringe det i spil.

Du sætter pris på forskellighed og bidrager til en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor vi drager omsorg for hinanden.

Skolen har fokus på at have en grøn profil, hvilket også klart bør afspejles i det faglige tema.

Du vil gerne bidrage til udviklingen af skolens pædagogik og værdier med fokus på elevernes faglige, personlige og sociale udvikling.

Du har erfaring med og viden om at arbejde med progression i elevernes læring og trivsel.

Du kan bidrage til, at vi får skabt en skole og et læringsmiljø, hvor eleverne føler sig som en del af et fællesskab.

Du kan se muligheder for nye veje for vores elever.

Du kan iværksætte planlægning af helhedsorienteret undervisning i samarbejde med kollegaer.

Om FGU Himmerland

FGU Himmerland er en selvejende institution under staten. FGU Himmerland startede den 1. august 2019 og har ca. 65 medarbejdere fordelt på 3 skoler, med ca. 350 elever. FGU er et uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført en ungdomsuddannelse og som heller ikke er i beskæftigelse.

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) skal give de unge kompetencer og motivation til at starte på en ungdomsuddannelse eller et job. Vores fælles drøm er, at FGU Himmerland uddanner unge til næste skridt i livet.

Det gør vi med uddannelser baseret på arbejdspædagogik inden for områder, der matcher civilsamfundets behov. FGU Himmerlands indsats udfolder sig i fleksible strukturer, der rummer individet og skaber retning med faste rammer.

Med et stærkt engagement fra medarbejdere, elever, ledelse og bestyrelse inddrager FGU Himmerland sine interessenter og skaber afsættet for en sprudlende, dynamisk og eksperimenterende praksisløsning med den unges gode liv i centrum.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med en uformel omgangstone, en nærhed til ledelseslaget og et stærkt fokus på løsning af kerneopgaven i FGU.

Vi har fokus på en arbejdsplads, hvor vi trives med arbejdsopgaver og vores kollegaer i vores fælles opgaveløsning.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi har eleverne i centrum, hvor vi er lydhøre og hvor vi har plads til vores forskelligheder.

Vilkår og ansøgningsfrist

Arbejdstiden udgør gennemsnitligt 37 timer om ugen og aflønnes i henhold til organisationsaftale for lærere mv. ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU). Organisationsaftalen supplerer og/eller fraviger den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10.

Ansøgningsfristen er mandag den 21. juni.

Ansøgningen sendes til: [email protected]

Ansættelsessamtaler mandag den 28/6.

Stillingen ønskes besat 1. august 2021 eller snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:

Rektor Kirsten Torp mail: [email protected], mobil: 6114 0385 eller

Pædagogisk leder i Støvring Peter Pilgaard mail: [email protected], mobil: 3050 4301

Om FGU:

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) henvender sig til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller ikke er i gang med en ungdomsuddannelse - og som heller ikke er i beskæftigelse. Det er en ny uddannelse med opstart i august 2019. FGU Himmerland har 3 skoler fordelt på de 3 kommuner i dækningsområdet: Rebild, Vesthimmerland og Mariagerfjord kommune.

Læs eventuelt mere om FGU her: https://www.uvm.dk/forberedende-grunduddannelse

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Støvring
  • Mandag den 21. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Støvring

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Støvring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Støvring over tid

Dato Alle jobs som lærere
17. august 2024 1
16. august 2024 1