Genopslag - Social Normering - Børnehaven Børnely

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storvorde

Pædagog i social normering til Børnehaven Børnely

Vi søger en pædagog til en fast stilling som social normering på 37 timer ugentligt med forventet tiltrædelse d. 1. marts 2022. Stillingen er for nuværende placeret i Dagtilbud Sydøst i Børnehaven Børnely som ligger i Mou.Sociale normeringer er indført på baggrund af, at der i nogle boligområder er en befolkningssammensætning med en større andel af familier med behov for en supplerende indsats. Sociale normeringer bliver tildelt i tidsbegrænsede perioder i institutionerne, hvilket betyder, at du i fremtiden vil kunne knyttes til andre institutioner i hele Aalborg Kommune

I Børnely støtter og motiverer vi børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse gennem nære og anerkendende voksne, som tager udgangspunkt i børnenes ressourcer. Vi arbejder inkluderende på den måde, at alle børn har ret til at være med i leg og i et børnefællesskab. I Børnely ønsker vi at skabe læringsmiljøer som har fokus på børns perspektiver, og som understøtter børns ret til medbestemmelse samt deres bidrag til hverdagen og leg.

I Børnely ser vi forældrene som et vigtigt fundament i barnets liv. Vi inddrager forældrene og prioriterer et åbent, tæt og positivt samarbejde.
Vi er en børnehave som vægter udelivet og bruger vores store legeplads og naturen omkring os.

Vi søger en pædagog:
  • Der har en anerkendende og positiv tilgang med fokus på kerneopgaven
  • Er handlekraftig og har lysten og viljen til at arbejde med den pædagogiske læreplan.
  • Prioritere et positivt forældresamarbejde og har fokus på forældrene som en ressource omkring barnet
  • Der understøtter børnenes deltagelsesmuligheder i børnefællesskaberne gennem tilrettelæggelse af differentierede læringsmiljøer, organisering og struktur
  • Der kan tilrettelægge, gennemføre og evaluere alsidige pædagogiske aktiviteter i tæt samarbejde med det øvrige personale
  • Der er fleksibel, kan trives med forandringer og differentierede opgaver i forskellige former for daginstitutioner i Aalborg Kommune.
    Vi kan tilbyde dig:
  • Et udfordrende og ansvarsfuldt job med velkvalificerede kollegaer.
  • Kollegaer der vægter arbejdsglæde og et tillidsfuldt samarbejde højt.
  • Kollegaer der gør brug af hinandens kompetencer gennem videndeling, feedback og sparring
  • En personalegruppe i konstant udvikling, og hvor der er plads til dine ideer.

Er du interesseret i yderligere information vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Marianne Elvira Holst 99825145
Stillingen er omfattet af lokal løn. Grundlønstrin 26. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og BUPL.

Samtaler forventes afholdt onsdag d. 26. januar 2022

Arbejdsstedets adresse
Børnehaven Børnely
Ny Høstemarkvej 11, Mou
9280 Storvorde


Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=12902a43)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storvorde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Storvorde
  • Søndag den 23. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Storvorde

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Storvorde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Storvorde over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1