Spændende og lærerig arbejdsplads

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Suldrup

Spændende job til dig der har det grundlæggende landbrugsfaglige på plads, og som er klar til at bygge mere ovenpå. Du vil komme med rundt på hele bedriften, og får lov til at prøve mange forskellige ting af.

Du vil komme til at indgå i et ungt og energisk team, bestående af ejer (32 år) og 2-3 øvrige medarbejdere. Tonen er uformel men høflig, og vi omgås hinanden med varme og respekt.

Vi hjælper hinanden med en stor del af de daglige opgaver, hvorfor det er vigtigt at du har meget af det grundlæggende på plads, da du kommer til at indgå i mange opgaver.

Da vi er et økologisk landbrug, arbejder vi med 2 typer af hverdage; en vinter-hverdag og en sommer-hverdag.

  • Om vinteren vil dit arbejde meget komme til at omhandle fodring og foderblanding, strø med strømaskine, samt hjælpe med flytning af dyr samt generelt opsyn.
  • Om sommeren når alle dyrene er kommet på græs er de daglige opgaver et mere flydende begreb, da arbejdet i stalden er minimalt. Opgaverne på denne årstid omhandler i stedet; markarbejde, sætning og vedligehold af hegn, vedligehold samt forbedringer af maskiner -bygninger og inventar. Hentning af friskt græs.


  • kort sagt bærer vinter-hverdagen mest præg af faste skemalagte rutiner, hvor sommer-hverdagen mere bærer præg af projekter. I forår og sommer sæsonen kan der være lange arbejdsdage i forbindelse med markarbejde, og bjærgning af grovfoder.


Du skal som udgangspunkt regne med en daglig malkning.

Da vi har en del transport på vejen med foder, er det vigtigt at du har god erfaring med at køre traktor, og at du er tryg ved at blive sendt ud i trafikken med et stort køretøj. I sæsonen vil du også komme til at køre en del i marken.

Alt efter ønsker og behov kan arbejdstider og opgaver tilpasses.

Løn efter kvalifikationer

Hvis du synes dette lyder som noget for dig, men du ikke er fra lokalområdet, kan vi tilbyde et værelse for en kortere periode, mens vi hjælpes ad med at finde en lejlighed til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Suldrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Suldrup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Suldrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Suldrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Suldrup over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1