Underviser med uddannelseskoordinatorfunktion - 5700

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg søger en underviser med funktion som uddannelseskoordinator på fuld tid fra den 1. august 2020.

Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg tilbyder professionsbacheloruddannelsen i sygepleje, medvirker ved gennemførelse af sundhedsfaglige efter- og videreuddannelsesaktiviteter på diplomniveau og arbejder med forskning og udvikling i sundhedsprofessionerne.

Sygeplejerskeuddannelsen og UCL er en organisation i konstant bevægelse og forandring.

Underviserne er organiseret i 3 teams, som varetager undervisning på Sygeplejerskeuddannelsens semestre.

Vi søger en adjunkt/lektor, der

  • er uddannet sygeplejerske og har klinisk erfaring
  • har afsluttet en relevant kandidatuddannelse—gerne inden for pædagogik og gerne med ph.d.- kvalifikationer. Ansøgere med relevant masteruddannelsen kan komme i betragtning.
  • har undervisningserfaring og helst fra professionsbacheloruddannelsesniveau
  • kan arbejde selvstændigt og målrettet
  • har gode samarbejdskompetencer. Den rette kandidat kan samarbejde med teams internt i uddannelsen, på tværs i UCL og med eksterne samarbejdsparter med henblik på at planlægge, gennemføre og tilrettelægge uddannelse på professionshøjskoleniveau og ved efter-videreuddannelsesaktiviteter.
  • kan bidrage til udvikling af vores uddannelsesmiljø gennem samarbejde med studerende og klinisk praksis samt deltage i faglige og pædagogiske grundlagsdiskussioner med kolleger
  • kan anvende it som arbejdsredskab til pædagogiske, udviklings- og driftsmæssige opgaver

Opgaverne for underviser med funktion som uddannelseskoordinator vil omfatte undervisning, vejledning, eksamination, udviklings-/forskningsopgaver samt administrative opgaver relateret til uddannelseskoordination

Funktion som uddannelseskoordinator udgør 30 % af en fuldtidsstilling. Funktionen handler om fagligt, pædagogisk og didaktisk at medvirke til koordinering, udvikling og drift af uddannelsen på tværs af semestre. Typer af opgaver er fx eksamenskoordination, løbende (kvalitets)udvikling af eksaminer, fag og forløb, samt fagfordeling.

  • Der er tæt samarbejde med uddannelseslederen
  • Der er samarbejde med uddannelseskoordinatorer i Vejle og udviklingsopgaver på tværs af sygeplejerskeuddannelsen i afsnit for sygeplejerskeuddannelsen i Vejle og Svendborg
  • Som uddannelseskoordinator er det en fordel at have indgående pædagogisk viden og erfaring med sygeplejerskeuddannelse

Undervisningsopgaverne kan indeholde:

  • undervisning på flere niveauer i uddannelsen såvel mono- som tværprofessionelt, fx i Sygepleje i forskellige forløb, Farmakologi og simulationsundervisning
  • undervisning i pædagogik
  • vejledning og eksamination i interne og eksterne prøver
  • udviklingsopgaver på tværs af UCLs sygeplejerske- og sundhedsuddannelser
  • udviklings- og/eller forskningsprojekter i uddannelsen eller knyttet til forskningscenteret i Sundhedsuddannelserne i UCL

Undervisningsopgaver fordeles efter de kompetencer, som ansøgerne besidder og som uddannelsen har brug for.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job med høj grad af selvledelse og strategisk selvledelse.

Et fagligt læringsmiljø præget af nærhed, hvor de studerendes læring og uddannelsesmiljø er i fokus.

Videndeling, kvalitet i opgaveløsning og samarbejdskompetencer er centralt, da alle arbejder sammen om at løse de samlede uddannelses- og udviklingsopgaver.

Vi har fokus på innovative læringsprocesser, cooperativ learning, problembaseret læring og simulationsundervisning. Desuden fokus på såvel forskningsbaseret- og orienteret undervisning, innovation og teknologi i sygeplejen.

Mulighed for at indgå i udviklingsprojekter og/eller evt. forskningsprojekter.

Der arbejdes i teams både lokalt og på tværs i UCL i forhold til planlægning, koordinering og udvikling af sygeplejerskeuddannelsen og uddannelsesmiljø.

Du vil indgå i et mindre team i forhold til de konkrete undervisningsopgaver på semestrene.

Der vil være introduktion til de forskellige typer af opgaver, og der vil være mulighed for oplæring med henblik på at opgaver kan løses selvstændigt.

Løn og ansættelse

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2020 og er på fuld tid, svarende til 37 timer i gennemsnit pr. uge.

Ansættelsen sker efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganisationen af 2010. Hvis en ansøger har en anden uddannelse/baggrund, så ansættes der efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Et adjunktforløb er på maksimalt 4 år.

Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur fra 2013, sker ansættelsen som lektor.

Vil du vide mere?

Du kan få flere oplysninger om jobbet ved at henvende dig til uddannelsesleder Janne Bryde Laugesen på tlf. 51 73 65 83 eller [email protected].

Du kan her læse mere om uddannelsens tilrettelæggelse kan henvises til:

  • https://www.ucl.dk/uddannelser/videregaaende-uddannelser/sygeplejerske
  • https://www.ucl.dk/kliniske-undervisningssteder/sygeplejerske-svendborg#proevekriterier

På grund situationen med COVID-19 i Danmark, er det usikkert, hvordan vi kan holde samtaler, men vi forventer at holde dem den 19. juni 2020, som minimum afholdes samtalerne virtuelt. Kommer du til samtale, vil du blive præsenteret for en case, som afsæt for refleksioner i samtalen.

Ansøgning

Kan du genkende dig i ovenstående beskrivelse så send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem på ucl.dk/job senest den 11. juni 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Svendborg
  • Torsdag den 11. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1