Underviser til trælast- og byggemarkedsbranchens elevuddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sydals

Mommark, en landsdækkende hovedforløbsskole i rivende udvikling, søger en leder fra branchen, som vil omsætte sin erfaring til undervisning af fremtidens talenter.

Om jobbet

De primære opgaver er at undervise på elevuddannelserne i fag som Koncept, Salg, Drift, Butik og produkter. Du vil desuden skulle undervise på AMU-kurser og virksomhedstilpasset efteruddannelse.

Du samarbejder om opgaverne med et team af andre undervisere.

Når der er spidsbelastning, vil du skulle undervise 8 timer hver dag flere uger i træk. I andre perioder vil der være mindre undervisning, og her vil du skulle arbejde struktureret og selvstændigt med at udvikle dit undervisningsmateriale, evaluere og planlægge undervisningsforløb.

Vores samarbejdspartnere rekrutterer motiverede og ambitiøse elever, og elevuddannelsen har derfor virksomhedernes bevågenhed. Virksomhedernes oplæringsansvarlige, ledelse og HR-afdelinger stiller store krav til samarbejdet omkring udviklingen af deres talenter. Der er kontinuerligt fokus på, at vi udvikler uddannelserne og os selv pædagogisk og fagligt, så vi imødekommer nuværende og potentielle samarbejdspartneres behov og ønsker.

Krav til ansøger

Du er den ideelle kandidat, når du

  • har flere års joberfaring som afdelingsleder eller souschef i branchen
  • har erfaring med oplæring af elever samt træning og ledelse af medarbejdere
  • brænder for at bidrage til menneskers udvikling
  • er fleksibel og forandringsparat, når kunder eller Børne- og Undervisningsministeriet løbende stiller nye krav
  • kan håndtere lange perioder med højt arbejdspres
  • kan arbejde godt sammen med andre, såvel som selvstændigt og alene.
  • har opdaterede IT-kompetencer og interesse i nye, digitale løsninger
  • formår at opbygge og vedligeholde stærke relationer til interne og eksterne interessenter, dvs. kolleger, elever og virksomheder
  • er indstillet - på sideløbende med jobbet - at efteruddanne dig på en erhvervsrettet pædagogisk diplomuddannelse

Skriv i din ansøgning, hvordan du lever op til disse krav. Selvom du ikke opfylder samtlige punkter, hører vi alligevel gerne fra dig, hvis du opfylder den generelle stillingsprofil og er motiveret for at udvikle dig og lære nyt.

Om Mommark Handelsskole

Mommark Handelskostskole er en landsdækkende hovedforløbsskole. Virksomheder fra hele Danmark, Grønland og Færøerne sender deres elever på skoleophold i Mommark. Skolen er specialiseret i at tilbyde kædevirksomheder og brancher skræddersyede elevuddannelser og efteruddannelse.

Dagligdagen på Mommark Handelskostskole bærer præg af, at eleverne spiser, bor og har deres fritid på skolen, hvilket giver stedet et hjemligt og familiært præg, som underviserne er en vigtig del af. Skolen har spændende faciliteter til både indendørs og udendørs fysiske aktiviteter og læring.

Formalia

Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lone Marxen på mail [email protected] eller på telefon 73 40 79 66.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til [email protected]. Ansøgningsfristen er 30. juni 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.

Tiltrædelse er senest 1. september 2021. Ansættelsessamtaler finder sted på Mommark Handelskostskole, Mommarkvej 374, 6470 Sydals.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydals.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Sydals
  • Onsdag den 30. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Sydals

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Sydals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Sydals over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1