To stillinger til udskolingen på Ole Rømer-Skolen – brænder du for dansk, tysk og matematik? Så læs nærmere!!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

På Ole Rømer-Skolen (ORS) arbejder vi i årgangsteams, hvor vores individuelle kompetencer, linjefag og interesser til sammen danner et stærkt hold af engagerede og passionerede lærere, der dagligt sætter deres eget præg på, hvordan den gode undervisning ser ud. Lige nu mangler vores udskolingsteam 7.-9. årgang en dygtig lærer med linjefag i dansk på 7. årgang og tysk i udskolingen. Derudover søger vi også en lærer til dansk på 9. årgang og matematik på 8. årgang.
Øvrige fag kunne være madkundskab, samfundsfag og historie.
Kompetencer vi også er interesserede i er it- og teknologi forståelse, kodning og udvikling af kreative kompetencer.

Du er ambitiøs på din egne, såvel som elevernes vegne.
I dagligdagen er du nysgerrig og tør udfordre både din egen og andres praksis, så vi sammen danner grobund for udvikling for eleverne og blandt kollegerne. Det faglige spænd i elevgruppen kræver et godt fagligt overblik og viden om, og lyst til, at løfte alle elevers faglighed og trivsel. Du har et stærkt blik for det enkelte barn, og du kan arbejde struktureret og skabe rammer som er trygge og læringsrige for alle børn.

Skolen er er ambitiøs på dine og elevernes vegne:
Skolens økonomi giver plads til flere 2-lærer-timer og holdtimer med pædagoger på alle årgange, ligesom vi har ressourcer til større indsatser på klassetrivsel. Vi har stærke eksterne samarbejder og forløb med eks. Arken om kunst og kreativitet og med ZOO om science- og innovation: Skolen har en partnerskabsaftale med Zoologisk Have hvor 0., 3., 5., og 7. årgang er tilknyttet et forløb hvert år.
Vi arbejder i selvstyrende dobbelte årgangsteams, hvor lærerne hovedsageligt har al deres undervisning. Vi arbejder med facilitering af team-samarbejdet og fælles udvikling af lange autentiske projektbaserede læringsforløb. Vi tænker og arbejder med kompetencer og faglighed sammen, når det giver mening – og uden at den klassiske faglighed går tabt.

Vi bevæger mind-set og perspektiv fra fokuseret ”klassisk” didaktik og læringsmålsstyret undervisning over mod (for)målstyret praksis og et kompetencefokus på 21´century skills og STE(A)M kompetencer som vigtige komponenter i fremtidens skole i Høje-Taastrup. Det ér komplekst, men vi gør os umage og vi tror helhjertet på projektet.

Vær med til at skabe en ny fælles kultur
På Ole Rømer-Skolen udfordrer vi gamle narrativer om ”Ghetto-skoler” og udsatte boligområder, og bevæger os over mod ressourcefokuserede udviklingsprocesser. Skolen har afsluttet første del af en fusion mellem Selsmoseskolen og Gadehaveskolen, hvor vores engagerede medarbejdere arbejder med en ny tredje fælles kultur på alle niveauer. Det er til tider bøvlet, men det lykkes, og vi fastholder en god faglig udvikling for alle skolens elever. Hertil har vi et intenst fokus på sprog i fagene og derfor også et stærk vejlederteam i DSA.

Som en del af Høje-Taastrup Kommunes strategi, ’Morgendagens børne- og ungeliv’, arbejder vi med kollegial refleksion og teamsparring, som pædagogisk analyse-ramme og understøtter med synlig ledelse tæt på medarbejdernes praksis.

Sådan beskriver dit kommende team sig selv, skolen og hvad de drømmer om:
Du bliver del af et team med høje ambitioner, både på egne vegne og på vores elevers vegne. Teamet er selvstyrende og det giver os rig mulighed for fleksibel planlægning og for at tilrettelægge undervisning, projekter og forberedelse. Den store grad af frihed og ansvar skaber både motivation og arbejdsglæde for os.

Vores elever er en samling skønne, unge mennesker med masser af mod på livet og på læring, og de fortjener verdens bedste lærere. Den ambition forfølger vi ved hele tiden at se muligheder for at forbedre vores faglige undervisning, eksempelvis gennem fagteamsamarbejde, og med vores arbejde med elevernes trivsel.
På skolen er der højt til loftet, plads til forskellighed og vide rammer; hvis du har en god idé, er der ofte rig mulighed for at realisere den.

Vi er i teamet en samling forskellige mennesker, og der er plads til både nye og erfarne lærere. Vi har et stærkt sammenhold, som vi glæder os til at byde dig velkommen i.

Vi drømmer om en fagligt dygtig kollega, som har let til smil og lyst til at indgå i et forpligtende fagligt samarbejde og til at have det sjovt med kollegerne.
Du kan tænke kreativt og tværfagligt, og du vil være med til at udvikle en sund og stærk kultur for fælles forberedelse og differentieret undervisning.

Du har flair for dialog og sparring, og du vil være med til at skabe et konstruktivt feedbackmiljø, hvor vi hjælper både hinanden og eleverne til at blive de bedste udgaver af sig selv. Du har en passion for at arbejde med unge mennesker, og du er i stand til både at være nysgerrig på deres verden og perspektiver og til at skære igennem, når det kræves.

Ansøgningsfrist: 16. maj 2021
Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne i dag 😊

Yderligere oplysninger:
Stillingerne er på 37 timer/ugen og ønskes besat pr. 1. august 2021.
Løn forhandles med den faglige organisation.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Skoleleder Sune Bjerglund Nielsen på tlf. + 45 43 35 22 70. Du kan læse mere om Ole Rømer-Skolen på skolens hjemmeside.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Taastrup
  • Søndag den 16. maj 2021

Lignende jobs

  • Lærer til specialskolen Kirkemosegaard, Greve komm...

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig at arbejde på en anderledes skole med et stærkt DNA, dygtige kolleger og nogle fantastiske rammer – så læs lige videre. Kirkemosegaard varetager undervisning af elever med socioemotionelle vanskeligheder, autismespektrumforstyrrelser, ADHD og borderlineproblematikker.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer til Hedelyklasserne – Specialenhed for eleve...

    Fri kontakt
    Hedelyklasserne søger en dygtig og omsorgsfuld lærer til vores specialenhed for elever med læringsudfordringer. Om stillingen: Hedelyklasserne er en specialenhed under Hedelyskolen, hvor vi arbejder med elever, der har brug for ekstra støtte i deres skolegang.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Engageret lærer med interesse for autisme og ufriv...

    Fri kontakt
    Vores specialklasserække er et undervisningstilbud til børn, som profiterer af at blive undervist i et mindre miljø med struktur og forudsigelighed. Vi har vores egen afdeling i den ene ende af Arenaskolen, som ligger lige ved Hundige Station og bare ti minutters gang fra stranden.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Engelsk - og kulturfagslærer til udskolingen

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 8
26. august 2024 12
25. august 2024 11
24. august 2024 13
23. august 2024 13
22. august 2024 12
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 11