Mimers Brønd savner dig, der brænder for pædagogfaget

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vi søger en pædagog 35 timer om ugen fra 1. marts 2022 eller snarest derefter til vores børnehavegruppe.

Børnehuset Mimers Brønd er en integreret institution i Farum Midtpunkt, Furesø Kommune. Vi bor tæt på naturen, midt i byen og tæt på offentlig transport. Vi har 80 dejlige børn fra det omkringliggende Farum med mange forskellige etniske kulture og sociale baggrunde, og denne mangfoldighed af børn og familier gør vores institution til noget ganske særligt.

Sådan arbejder vi med det gode børneliv
Vores dannelsessyn er, at alle børn skal være livsduelige og have lige muligheder for læring. I den pædagogiske praksis arbejder vi derfor hver dag for, at alle børn er med: Vi arbejder med tydelige og gennemskuelige lærings- og legezoner på stuerne, og vi arbejder struktureret med piktogrammer for at sikre gennemskueligheden i hverdagen for alle. Vi vægter nærvær med det enkelte barn højt. Vi deler os dagligt ind i små grupper og tager gerne på ture med få børn, når der er en mulighed.

Du vil opleve, at en del af vores børn har behov for en særlig indsats. Vores pædagogiske opgave kræver derfor et solidt fagligt fundament, og at man brænder særligt for den gruppe børn. Vi er glade for vores tætte tværfaglige samarbejde med PPR pædagog, psykolog, dagtilbudssocialrådgiver og sundhedsplejerske.

Vi arbejder dagligt med Tidlig Opsporing, Det fælles læringssyn 0-18 år, Individuelle læreplaner, SMTTE samt sprogtrappen. Vi arbejder med et fokuseret sprogarbejde og har en pædagog ansat alene med dette fokus. Derudover arbejder vi med udvikling af et styrket forældresamarbejde, hvor hjemmebesøg ved institutionsstart samt ekstra guidning og vejledning til familierne er en del af hverdagen.

Vi motiveres af at reflektere over vores praksis, og vi udvikler konstant vores faglighed. Vi begår fejl og vi lærer af fejlene. Hos os er målet, at barnet mødes af den samme pædagogiske kvalitet, uanset hvilken stue/medarbejder barnet møder. Derfor søger vi kollegaer, der er faglige og som vil og kan bidrage til denne proces. Du får rig mulighed for sparring og inddragelse af dine 18 kollegaer gennem ca. 10 årlige personalemøder, ugentlige stuemøde samt afdelingsmøder. Derudover er der også systematisk faglig supervision samt jævnligt sparring med PPR.

Vi forventer af dig:
  • At du er uddannet pædagog. Gerne med en specialpædagogisk overbygning
  • At du kan arbejde med mange forskellige kulturer og sociale virkeligheder
  • At du har mod på et forældresamarbejde, hvor du også arbejder i hjemmet hos forældrene
  • At du brænder for at gøre en forskel
  • At du har mod på at fejle og lære af fejlen


Det er en del af Furesøs 2030-mål at gå foran for at sikre det gode børneliv – blandt andet har vores politiske Udvalg for dagtilbud og familier ændret sprogvurderingen til at favne alle toårige i stedet for blot halvdelen af de treårige samt sat et mål om 70% pædagoger i vores dagtilbud mod de nuværende 60%.

Læs også mere i Furesø Kommunes Børne og Ungepolitik

Fakta:
  • Vi er normeret til 27 vuggestuebørn og 54 børnehavebørn.
  • Vi har en stor legeplads og bruger den hver dag hele året.
  • Vi bor i gåafstand til det lokale kulturhus, bibliotek og naturen
  • Børnehuset er nemt at komme til med både cykel og offentlig transport, og kommer du i bil, er der nem adgang fra motorvejen.


Ansøgningsfrist er søndag den 16. januar 2022.
Vil du vide mere om stillingen og om Mimers Brønd, eller besøge os så kontakt gerne dagtilbudsleder Christian Eilers på tlf.: 7216 3680.
Adressen er Paltholmterrasserne 6A, 3520 Farum.

Løn og ansættelsesvilkår er i forhold til gældende regler og overenskomst. Der vil blive indhentet straffe- og børneattester samt taget reference.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=70110d64)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Værløse
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Værløse over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
8. august 2024 1
7. august 2024 1