Grundfagslærer til grundforløbets første del

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Profil

Vi søger en engageret grundfagslærer med linjefag i dansk og matematik samt kurser i specialpædagogisk støtte til undervisning på grundforløbets første del. Du har erfaring med eksamen og undervisning, som leder frem mod en eksamen. Du har et grundigt kendskab til erhvervsuddannelsernes grundforløb 1. Du vil sammen med et tværfagligt team af dygtige kolleger skulle undervise og afklare unge med interesser, som hovedsageligt retter sig mod industri- og byggeriuddannelserne.

Eleverne på grundforløbets første del kommer primært fra 9. og 10. klasse og er i varierende grad afklaret i deres uddannelsesvalg, ligesom de i varierende grad mestrer de grundfag, som er en del af uddannelsen. Det sætter store krav til lærernes erfaring med klasseledelse og undervisningsdifferentiering, og en del af jobbet vil også bestå i at vejlede de unge i forbindelse med uddannelsesmuligheder.

I samarbejde med teamet skal du undervise, planlægge og koordinere forskellige tværfaglige forløb. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Dagligdagen vil være meget afvekslende, og som underviser skal du ikke være bange for at arbejde med fagligheder ud over din egen.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder et alsidigt job i en travl organisation med dygtige, motiverede og engagerede kolleger. Vi er på flere forskellige adresser i Storkøbenhavn, og dit team er derfor i høj grad selvledende, og du skal kunne arbejde selvstændigt, være initiativrig og sammen med dine kollegaer kunne løse dagligdagens udfordringer.

Vi forventer, at du har

  • en læreruddannelse med linjefag i dansk, matematik
  • erfaring med at undervise, gerne på erhvervsuddannelsernes grundforløb 1
  • erfaring med klasseledelse og arbejdet med 21st Century Skills
  • erfaring i at arbejde både med unge, der lige er påbegyndt deres ungdomsuddannelse og med unge fra folkeskolens ældste klasser
  • evne til at arbejde selvstændigt og proaktivt sammen med dit team
  • gode kommunikationsevner og en anerkendende tilgang til eleverne
  • erfaring med at arbejde med Learning Management Systemer


Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks.

Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hør mere om stillingen

Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Bo Michael Graff Madsen på [email protected]

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på deltid med 14 timer om ugen med primær adresse i Emdrup, du skal påregne skiftende arbejdssteder. Ansættelsen efter gældende overenskomst. Vi ønsker, at du begynder 1. marts 2021 eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 25. februar 2021. Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket på nextkbh.dk under ledige stillinger. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Valby
  • Torsdag den 25. februar 2021

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Niels Brock Executive søger en AC-timelærer i mikr...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i København
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Er du vores barselsvikar i engelsk samt musik og l...

    H.C. Ørsted Gymnasiet på TEC – Technical Education Copenhagen er et af Danmarks største gymnasier med omkring 1.400 elever på vores afdelinger i henholdsvis Ballerup, Lyngby og Frederiksberg. Vi ha..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Valby over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0