Faglærer med kendskab til procesindustrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi har fat i noget, der virker, og derfor vil vi gøre endnu mere af det. Vi søger derfor en kollega, der kan hjælpe vores elever med at komme godt igennem uddannelsen.

På NEXT samarbejder vi om at få vores elever gjort klar til uddannelsen som proces- og industrioperatør. Vi har sat os som mål at bistå alle med at komme i gennem uddannelsens første skridt på vejen. Det kræver imidlertid, at vi arbejder intensivt med at forberede til uddannelsen på mange planer.

Er det værdier og ambitioner, du deler, og vil du være med til at bidrage til de unges udviklingsrejse – så kan du blive vores nye kollega som får kompetent støtte for vores elever.

Hvem er vi på NEXT Industri?
På NEXT Industri i Emdrup er vi omkring 48 dygtige lærere og 2 uddannelsesledere. Her uddannes bl.a. teknisk designere, industriteknikere, værktøjsmagere, industri- og procesoperatører. Vi samarbejder tæt om kerneopgaven med at uddanne og give vores elever dannelse.

Vi tilbyder et alsidigt job i en travl og udfordrende organisation. Du bliver en del af en kreativ og fagfunderet lærergruppe, som består af en uddannelsesleder og 21 faglærere med faglige baggrunde som maskiningeniør, værktøjsmager, produktionsingeniør, el-ingeniør, elektriker, kemiker, automekaniker, skolelærer mv. Vi arbejder målrettet med øget gennemførsel for alle elever og høj kvalitet i undervisningen.

Procesområdet søger en dygtig faglærer til vores pharmaspeciale på procesoperatøruddannelsen.

Det er absolut en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra procesindustrien, herunder erfaring med sterilproduktion og derfor har arbejdet med LEAN, GMP, produktionsplanlægning eller måske andre discipliner i en procesvirksomhed. Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer

Jobbet

I samarbejde med procesteamet skal du planlægge, gennemføre og evaluere undervisningen. Du skal motivere og inspirere de unge gennem både virtuel og almindelig undervisning samt udvikle undervisningen i forhold til den teknologiske og faglige udvikling på området. Du vil indgå i et lærerteam, hvor der arbejdes med fokus på klasserumsledelse og med implementering af et fælles pædagogisk grundlag. Jobbet indebærer dels undervisning på uddannelsens hovedforløb samt AMU. Det nye speciale i Pharma og fødevareingrediens, der er et 10-ugers forløb med særligt fokus på medical- og fødevareindustrien, er blevet meget positivt modtaget, og der er stor søgning til specialet. Derfor er det også vigtigt, at vores nye kollega deltager i den fortsatte udvikling og tilpasning af dette område.

Din profil, du har

  • en faglig uddannelse som enten pharmakonom, maskinmester, procesoperatør, automatiktekniker, ingeniør inden for produktion og udvikling eller lignende
  • faglig indsigt i produktionsanlæg herunder produktionsplanlægning og produktionskalkulationer
  • erfaring med LEAN og gerne erfaring med Kaizenmodeller
  • kendskab og erfaring med levnedsmiddel- og/eller medicinalbranchen vil være en stor fordel
  • erfaring med kvalitetssystemer
  • erfaring med at udvikle videre på procesanlæg
  • grundlæggende it-kompetencer; vi bruger Outlook, Itslearning og STUDICA, så kendskab til disse systemer vil være en fordel, men ellers skal vi nok lære dig op
  • et ønske om at være en god kollega, som gør sit bedste for at spille andre gode
  • mindst 5 års relevant erhvervserfaring


Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks.

Dansk A og Samfundsfag C) eller sørge selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som NEXT betaler.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere

Se mere på nextkbh.dk. Du er også velkommen til at kontakte uddannelsesleder Christian Cremonesi-Knudsen på tlf. 23103429 eller på mail [email protected]

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Emdrup på Tuborgvej 177. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct. Vi ønsker, at du begynder den 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 30. april 2021. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Valby
  • Fredag den 30. april 2021

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    En stilling som ekstern lektor inden for marketing med fokus på markedsanalyse er ledig til besættelse fra den 1. november 2024.Der er tale om en deltidsstilling.Institut for Afsætningsøkonomi .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Valby over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0