Vikarstilling: Underviser i engelsk og historie til Vestskoven Gymnasium (vikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger lige nu en underviser til et vikariat i engelsk og historie på stx og hf på NEXT Vestskoven Gymnasium.

NEXT Vestskoven Gymnasium er i positiv udvikling. Vi har 900 elever og søges af flere elever end vi har plads til. Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt. Dagligdagen er præget af mange smil og et stærkt fællesskab. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi er lige flyttet ind i vores nybyggede gymnasium tæt på Albertslund station, hvor rammerne giver helt nye muligheder for elevernes læring og trivsel.

Om dig, du

  • har en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
  • kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet
  • har kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
  • har interesse for og glæde ved at undervise unge
  • har et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og eleverne og har lyst til at blive en del af en stærk, engageret og udviklingsorienteret lærergruppe.


Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere
Se mere på https://nextkbh.dk/gymnasier/albertslund-gymnasium. Du er også velkommen til at kontakte rektor Trine Ladekarl Nellemann på mobil tlf. 40979147, mail [email protected] eller vicerektor Elisabeth Lollike Ørsted tlf 28760053, vicerektor Niels Bendiksen Green på tlf. 21228937 eller vicerektor Pernille Crow tlf. 50927687.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærere og pædagogiske ledere ved gymnasieskoler mv. Vi ønsker, du begynder den 25. oktober 2021 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 30. juni 2022.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen den 7. september 2021. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Valby
  • Tirsdag den 07. september 2021

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer i København

    Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i stor udvikling. Med fokus på at skabe kreative fællesskaber for alle, tilbyder vi undervisning og aktiviteter til alle aldersgrupper i musik, dans bil..
    • Lærer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Valby over tid

Dato Alle jobs som lærere
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2