To visionære ledere til tømreruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

På NEXT søger vi et nyt ledelsesteam, som vil være med til at drive og udvikle vores tømreruddannelser. Fremtiden kalder på grønne faglærte, og de nye uddannelsesledere skal sætte retningen for én samlet tømreruddannelse, som skal være et fyrtårn for bæredygtigt byggeri.

I vil sammen stå for ledelsen af ca. 40 undervisere fordelt på tre forskellige adresser i hovedstaden og skal skabe en stærk sammenhæng på tværs. På NEXT er undervisningen vores kerneydelse, og jeres fornemste opgave bliver derfor at sætte retning for den faglige og pædagogiske udvikling i samarbejde med underviserne, så vi leverer uddannelse af højeste kvalitet.

Vi har fokus på ledelse og udvikling - også af dig – så du har gode muligheder for at udvikle dig inden for ledelse, pædagogik og administration. Vi forventer til gengæld, at du er klar til at lægge dig i selen for at dygtiggøre dig som en del af din kontinuerlige udvikling.

Drift, ledelse og udvikling af tømreruddannelsen
Du får ansvar for den daglige ledelse af enten tømreruddannelsens grundforløb eller hovedforløb, hvor målet er at skabe en større sammenhæng og helhedsorientering.

Vores forventning er, at du kan se og fremme potentialet hos dine medarbejdere, understøtte samskabende processer og ikke mindst formår at fremme en faglighed og pædagogik, der understøtter uddannelsens bæredygtighedsprofil og NEXT-organisationen som UNESCO verdensmålsskole.

Dine opgaver bliver konkret at
-lede uddannelsesområdet og understøtte udviklingstiltag på tømreruddannelsen

-varetage budgetansvar

-være en synlig drivkraft i uddannelsens arbejde med den bæredygtige omstilling inden for byggeriet
-bidrage aktivt til og kvalificere tømrerfagets udbud inden for arbejdsmarkedets uddannelser
-samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, fx lokale uddannelsesudvalg, faglige organisationer, Byggeriets Uddannelser, virksomheder og andre skoler.

Hvem er vi?

Du bliver en del af ledelsesteamet på NEXT Byg, Sikkerhed og Service med fem uddannelsesledere og en uddannelsesdirektør, der bliver din nærmeste leder. Derudover indgår du i den samlede ledelsesgruppe på tværs af NEXT, som pt. er i gang med et fælles, ambitiøst ledelsesudviklingsforløb, som du også vil tage del i.

NEXT Byg, Sikkerhed og Service er en brancheskole under NEXT, der har særligt fokus på den grønne dagsorden, hvor vi vil bidrage til den bæredygtige omstilling af byggeriet samt uddanne kvalificeret faglært arbejdskraft til bygge- og anlægsbranchen. Vi vil være et attraktivt uddannelsesmiljø, så endnu flere vælger vores uddannelser til, og flere af vores elever gennemfører deres uddannelse.
NEXT Uddannelse København er en af landets største erhvervs- og gymnasieskoler og udbyder eud, eux, htx, stx, hhx, 10. klasse og efteruddannelse på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Stærke lederprofiler – der mestrer balancen mellem sikker drift og udvikling og eksekvering

Du har ideelt set en relevant videregående uddannelse og stærk erfaring med ledelse af et driftsområde i offentligt regi - det kan f.eks. være fra skoleområdet, Forsvaret, i kommunalt regi eller noget helt fjerde. Du har stærk erfaring med forandringsledelse og udviklingsprocesser og formår at skabe opbakning og engagement hos dine medarbejdere. Du er vant til at navigere inden for rammerne af et budget og har erfaring med at udvikle og eksekvere strategi.

Desuden lægger vi vægt på, at du som leder

  • er tydelig i din ledelsesstil og kan sætte rammen for den pædagogiske udvikling hos lærerne i en politisk styret organisation med en skarp bæredygtighedsprofil
  • er samarbejdsorienteret og finder det naturligt at tage ansvar, hvor du er åben omkring dit eget område og engagerer dig i dine kollegers områder
  • trives med forventning om gennemsigtighed og kan sikre dokumenterede resultater
  • motiveres af, at NEXT på én og samme tid er en virksomhed og uddannelsesinstitution
  • har humor og en sund respekt for andres kompetencer og holdninger
  • er fleksibel og god til at opbygge og vedligeholde stærke relationer.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid med primær funktion i Rødovre og Nørrebro. Ansættelse og aflønning sker i henhold til cirkulære om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Lønniveau forhandles iht. cirkulæret.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest søndag den 30. oktober 2021. Tiltrædelse forventes pr. 1. januar 2022.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Lasse Falck Steenland på [email protected] eller på telefon 4212 3900. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Valby
  • Lørdag den 30. oktober 2021

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer i København

    Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i stor udvikling. Med fokus på at skabe kreative fællesskaber for alle, tilbyder vi undervisning og aktiviteter til alle aldersgrupper i musik, dans bil..
    • Lærer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Valby over tid

Dato Alle jobs som lærere
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2