Rekrutteringsfirma

Underviser med passion for automatik og læring søges til Mercantec i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Underviser med passion for automatik og læring søges til Mercantec i Viborg


Går du med tanker om at bruge din tekniske baggrund på en helt ny måde inden for undervisning og udvikling? Vil du være med til at uddanne Danmarks bedste automatikteknikere med din viden, erfaring og entusiasme? Skinner din begejstring for dit fag så meget igennem, at du formår at inspirere og udvikle elever på automatikteknikeruddannelsen? Uanset om du har undervist før, eller det er helt nyt for dig, så vil vi meget gerne høre fra dig.


Om jobbet som underviser fortæller dine kommende kollegaer:
”Det er så skønt at se, hvor meget unge mennesker kan udvikle sig på 4 år. De forvandles fra børn/unge til voksne. Det er det hele værd” (Christian)
”Eleverne får mig til at se på tingene fra helt nye sider. Jeg lærer noget nyt hver dag” (Jesper)


Hop med ombord
Vi er et team på 10 kolleger, som hver dag gør vores bedste for at uddanne Danmarks bedste automatikteknikere. Vi søger en kollega, som er lige så entusiastisk om faget, som vi er, og som har lyst til at nørde sammen med os, vores elever og kursister.

Du får en erfaren mentor, som du følger i noget tid, så du bliver tryg ved gradvist selv at stå for undervisningen. Undervisningen veksler mellem teori og praksis, og du vil opleve, at vi har gode fysiske rammer både i teorilokalerne og i værkstedsområdet.

At du ikke har pædagogisk eller undervisningserfaring er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet gennem følgeskab med en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, hvorfor du derfor ikke skal starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Hvem er du

Du har de bedste forudsætninger som underviser, hvis du er uddannet automatiktekniker, styring- og reguleringselektriker eller lignende, og du har erfaring med eksempelvis PLC, hydraulik, robot, pneumatik, el-lære, sikkerhed, vedligeholdelse og/eller motorer. Det er selvfølgelig ok, at du ikke er ekspert i det hele, så længe du er villig til at lære.

Du har bred, praktisk erfaring fra automatikbranchen, du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog. Og så har du selvfølgelig en naturlig interesse i at lære fra dig både teoretisk og praktisk.

Det med småt

Der er tale om en fast stilling på fuld tid, hvor du selv er med til at tilrettelægge din arbejdstid. Når du ikke skal undervise eller samarbejde med dine kolleger om udvikling, projekter mv., er der ikke tilstedeværelsespligt på skolen, så du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil forberede din undervisning. Du får derfor en relativt fleksibel hverdag med mulighed for en rigtig fornuftig balance mellem arbejde og familieliv.

Løn- og ansættelsesvilkår iht. overenskomst mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet.

Der er mulighed for at forhandle individuelle tillæg, og din løn afhænger af dine erfaringer og kompetencer. Herudover får du en attraktiv pensionsordning med 18% arbejdsgiverbetalt pension. Almindelige arbejdsredskaber som telefon og pc stilles naturligvis til rådighed.

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Viborg
  • Fredag den 16. september 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Herning

    Vi søger en lærer, der med højt fagligt niveau formår at agere bindeled og skabe en rød tråd i vores specialklasserække. Desuden skal du undervise i specialklassen. Som udgangspunkt vil ca. halvdel..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Her er muligheden for at blive en del af vores fantastiske skole! På Lindbjergskolen mangler vi en lærer til mellemtrinnet i det kommende skoleår. Stillingen er en fast og på fuld tid.Vi søger .
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Er du uddannet lærer med menneskelig varme og humor? Har du lyst og vilje til at gøre en forskel for eleverne? Så har vi jobbet til dig.Vi søger en fuldtidsansat lærer pr. 1. september eller sn..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Vi søger en dansklærer, som også kan og vil varetage andre fag gerne natur/teknologi og billedkunst.Du kommer til at undervise i indskolingen og på mellemtrinnet i afdelingen på Skalmejevej. Du v..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. juli 2024 4
6. juli 2024 4
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 4
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5