Lærer til Vordingborg Ungdomsskole og 10. Klasse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du være en del af vores heltidsundervisning og gøre ikke-uddannelsesparate elever, klar til uddannelse og tilrette undervisningen efter den enkelte elevs behov?

Vi søger en lærer til vores Heltidsundervisning i en fast stilling på fuld tid.

Vordingborg Ungdomsskoles Heltidsundervisning er et skoletilbud, der tilrettelægger undervisningen efter den enkelte elevs behov, og er for elever fra 7. klassetrin med personlige, sociale eller faglige udfordringer. Herudover har en gruppe af vores elever alvorlige psykosociale vanskeligheder.

Selvstyrende team
Vi er ét medarbejderteam der samarbejder om ca. 25 elever fordelt i 3 klasser, der er beliggende tre forskellige steder i Vordingborg By. Vi tilpasser undervisningsforløbet til den enkelte elev, således at der er en passende vægtning af faglig undervisning, social læring og praktik.

Du vil blive en del af et selvstyrende team, som hos os er det vigtigste omdrejningspunkt, for elevernes læring.

Heltidsundervisning med udgangspunkt i den enkelte elev
I Heltidsundervisningen arbejder vi med at genetablere elevens stabilitet og motivation for skolegang. Vi arbejder med, at vores elever tilegner sig grundlæggende forudsætninger for et godt ungdoms- og voksenliv, og vi forbereder dem på valg, påbegyndelse og gennemførelse af en ungdomsuddannelse.

Vi arbejder med, at eleven får realistiske forestillinger omkring egne kompetencer og deres evne til at arbejde med fælles og individuelle mål. Vi tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger i forhold til faget, og sammen med eleven formuleres tydelige mål for læringen.

Vi fører vores elever til FP9/FP10 i dansk, matematik og engelsk. Ud over den faglige undervisning, er kost, trivsel og motion vigtige elementer i vores arbejde med elevernes sociale og personlige udvikling.

Om dig
Du er uddannet lærer med linjefag i enten dansk, engelsk eller matematik, du har erfaring med at føre til prøve, og du brænder for at arbejde med unge mennesker.

Du har måske også erfaring og uddannelse inden for netop vores område. Det er enormt vigtigt for os, at du har de menneskelige og professionelle kompetencer til at gøre en forskel for netop vores elever.

Vi er meget interesseret i, hvad du ellers kan. Så har du en særlig baggrund eller kompetence, du har erfaring med virker sammen med unge mennesker - som også passer ind i vores arbejde med at forberede de unge til deres kommende voksenliv - så glæder vi os til at høre mere om det.

Vordingborg Ungdomsskole og 10. klasse
Vi er en organisation med fritidsundervisning, ungdomsklubber og SSP i hele Vordingborg Kommune og med STU, Heltidsundervisning med tre klasser og 10. klasse beliggende i Vordingborg by.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte Viceinspektør Morten Brandt på tlf. 20 34 84 51, hvis du vil høre mere.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Vordingborg Kommune indhenter straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfrist 9.12.19. Samtaler afholdes 18. december 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Vordingborg
  • Mandag den 09. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2