Vikarstilling: Relationsstærk speciallærer til holddeling søges til vikariat på Kulsbjerg Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vordingborg

Kunne du tænke dig at arbejde på en skole, hvor vi arbejder i en vekselvirkning mellem klasseundervisning og holddeling, og hvor vi har fokus på inkluderende og værdige fællesskaber for alle samt alle elevers faglige progression og trivsel? Så er Kulsbjerg Skole måske noget for netop dig.

Vi søger en dygtig lærer i en fuldtidsstilling til vores holddelingsklasser i indskolingen. Holddelingen er dynamisk og skal hele tiden skal kunne udvikle sig i takt med børnenes og skolens behov.

Til det arbejde søger vi en uddannet lærer med stærke relationelle kompetencer, samt erfaring og uddannelse indenfor specialområdet.

Det er vigtigt, at du kan skabe relationer og skabe gode betingelser for udvikling både fagligt, socialt og personligt for elever, der har særlige udfordringer med netop det. Vi har høje mestringsforventninger til alle elever. Vi arbejder med en høj grad af differentiering og tror desuden på faglighed gennem trivsel og trivsel gennem faglighed.

Det er et mål at få hjulpet eleverne til at udvikle strategier til at indgå i det daglige læringsmiljø, så de bliver klar til at møde verden, som den er.

Dine nærmeste samarbejdspartnere bliver pædagoger i indskolingen, og de lærere, der underviser på de årgange, eleverne kommer fra. Derfor er gode samarbejdsevner en vigtig kompetence at besidde. Du vil modtage supervision og sparring fra vores dygtige praksisvejledere.

Du er:
● Dygtig til at skabe gode relationer til både børn og voksne
● Tålmodig, vedholdende og omsorgsfuld
● Imødekommende og nærværende
● Struktureret og forudsigelig og samtidig fleksibel og forandringsklar
● Kreativ og engageret
● Velbevandret indenfor specialpædagogik og – undervisning.

Ansøgningsfrist
Toirsdag den 22. september 2022

Ansættelsessamtaler
Afholdes tirsdag den 27. september 2022

Ansættelse
Stillingen er et vikariat fra den 1. november 2022 - den 30. juni 2023.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. En ansættelse er betinget af, at ansøger afleverer tilfredsstillende straffeattest og at Vordingborg Kommune kan indhente ren børneattest inden tiltrædelsen. Der vil blive trukket reference inden ansættelse.

Kulsbjerg Skole er en mangfoldig arbejdsplads og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Janne Clasen, mobil 2157 3432 eller skoleleder Nils Nørbo, mobil 2614 1661.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Vordingborg
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2