Datawarehouse specialist søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Departementet søger en udvikler med sans for at bygge og vedligeholde et stabilt og skalerbart datawarehouse.

Om stilingen
Du vil som databasespecialist blive en af de gennemgående kræfter i vores konsolidering på Integrations-, datawarehouse- og masterdataområdet, baseret på best practice og skalerbar teknologi.

Du vil få stor indflydelse på den konkrete implementering inden for arkitekturrammerne, som du også vil have mulighed for at påvirke. Du kommer til at skulle sikre, at den samlede tekniske løsning kan understøtte forretningens nuværende og fremtidige behov, hvor vi har behov for en høj datakvalitet for bl.a at kunne understøtte sagsbehandlingen bedst muligt.

Vores datawarehouse skal både være kernen i ledelsesrapportering via vores BI løsninger og sikrer høj ensartethed i data vha. datavalidering, masterdata management og fælles datamodeller. Derudover er vores datawarehouse en vigtig komponent, når vi udveksler data med vores mange samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Migrering af eksisterende datawarehouse og ETL jobs til nye databaser.
  • Dokumentation af eksisterende og fremtidigt datawarehouse setup
  • Samarbejde med interne og eksterne specialister om konkrete løsninger til forretningen
  • Deltage i projekter om fælles datamodeller og masterdata management.
  • Samarbejde med arkitekter om arkitekturprincipper for brug af datawarehouse.
  • Implementere automatisk test og deployment (CI) indenfor UIM’s rammer for change management.

Du kommer til at arbejde i et agilt setup, hvor der vil være fokus på kontinuerligt at levere værdi til brugerne. Det er derfor vigtigt, at du kan gennemskue forretningsbehov og nedbryde dem til små hurtige leverancer, der hurtigt og automatisk kan testes og deployes.

Om dig
Du har en relevant IT uddannelse, og du kan dokumenterer flere års arbejde med datawarehouse og relevante teknologier. Gerne i en rolle hvor du har deltaget i alle dele af udviklingsprocessen fra specifikation til overleverig til drift.

Vi vælger primært Microsoft-teknologi i vores løsninger, hvorfor vi forventer, at du

  • Er på hjemmebane i MSSQL
  • Er flydende i SSIS, Stored procedures og Visual Studio
  • Har erfaring med git, Team Foundation Server og Continous Integration
  • Har erfaring med Powershell, Testværktøjer og .NET programmering
  • Derudover kender du sikkert til alle mulige smarte værktøjer og sprog, som kan bruges i Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Din nye hverdag
Du skal arbejde i Koncern It, der har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Du vil blive placeret i Udviklingsenheden, men du vil have tæt dagligt samarbejde med resten af Koncern It.

Koncern It skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør. Statens It har ansvaret for basisinfrastruktur dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It har ansvaret for administration af applikationer, middleware og databaser og varetager desuden leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.

I kontoret er vi ca. 70 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er uformel. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god dialog, vidensdeling og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes i enheden. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag, og du får samtidig gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, således at du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv.

Som ny i kontoret bliver der udarbejdet et introduktionsforløb for dig, hvor du får tilknyttet en kollega, som guider dig igennem den første tid. Og vi sikrer, at du bliver oplært i de ting, du ikke allerede kan.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Udviklingschef Jacob Larsen på telefonnummer 61 98 35 20 eller på e-mail [email protected].

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelsen ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse.

Der afholdes samtaler tirsdag den 19. november 2019.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Lagermedarbejdere med truckcertifikat

    Vi søger både dansk- og engelsktalende vikarer med truckcertifikat til lagerstillinger, måske er det lige noget for dig eller en du kender?Arbejdet kan finde sted i Storkøbenhavn, Hillerød, Næs..
    • Lagermedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Senior BI/DataWarehouse or Integration Specialist ...

    EXO ARNVIND is a Scandinavian headhunting company with many of the biggest companies in the region as our customers.We are constantly looking for skilled Business Intelligence, Data Warehouse, In..
    • Lagermedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Lagerkoordinator, Albani

    Lagerkoordinator til fast daghold på Albani i Odense Er du uddannet inden for lager og logistik, eller har du erfaring med området? Så er du måske vores nye Lagerkoordinator. Arbejdsopgave..
    • Lagermedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Solution Owner - Warehouse and Distribution

    Job Description Have an appetite for more?Join a leading global bakery group powered by ambitious people who are truly passionate about delivering the best in everything the..
    • Lagermedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0