Rekrutteringsfirma

Lagermedarbejder til montering og forsendelse (25 timer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vi er en mindre virksomhed med 5 ansatte beliggende i Lundtofte i Lyngby. Vi er en online virksomhed, der sælger varer til hele verden. Vi har ordnede forhold, god omgangstone og godt humør.

Om jobbet

Du kommer primært til at beskæftige dig med pakning og forsendelse af ordrer til hele verden. Lageret består af 100 pallereoler samt diverse plukreoler. Typisk laves der produktioner af 200 æsker ad gangen, som skal monteres med mellem 5-20 dele i.

I forbindelse med sygdom/ferie skal du kunne lave forsendelser til ind- og udland. En del er automatiseret men der er også en del administrativt arbejde herunder. Du skal således kunne håndtere diverse bookingsystemer, online handelssystem (både til private og forhandlere).

Som udgangspunkt er der tale om 25 timer fordelt på alle ugens hverdage. Dog kan der efter aftale blive tale om flere timer. Frokost afholdes dagligt kl. 12-12.30. Det er muligt at indgå firmaets frokostordning. Løn efter kvalifikationer og erfaring.

Du vil referere til den lageransvarlige, som bliver din primære kollega.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Pakke reservedele (primært plastikreservedele) i poser
  • Samle og pakke hele produkter i æsker af plastik, metal og skum
  • Forsendelse: plukning af varer, drop shipping, automatisk og manuel booking af forsendelser til private kunder og forhandlere

Øvrige arbejdsopgaver kan være:

  • Lagerstatus/optælling
  • Diverse ad-hoc-opgaver
  • Opdatere kundeinfo
  • Oprette stregkoder

Du skal være indstillet på at arbejdet til tider er fysisk krævende med kasseløft op til 15 kg.

Om dig

Du har erfaring med lagerarbejde, produktion og forsendelser. Du trives med rutineprægede arbejdsopgaver med lettere montering.

Faglige kvalifikationer:

  • Engelsk på middel niveau (primært skriftligt)
  • Truckcertifikat er en fordel, men ikke nødvendigt

Du skal være indstillet på at arbejde med forskellige opgaver og være omstillingsparat. Du kan sætte dig hurtigt ind i nye ting. Du arbejder selvstændigt, samt målrettet med dine opgaver.

Personlige kvalifikationer:

  • Kvalitetsbevidst
  • Struktureret
  • Ordentlig
  • Mødestabil
  • Detaljeorienteret

Det afgørende for os er, at du er et engageret menneske med sans for kvalitet og ordentlighed. Vi ønsker en medarbejder, som har lyst til et længerevarende samarbejde.

Er du interesseret?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Send din ansøgning til Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så jo før du søger, desto bedre er dine muligheder. Du kan kontakte Michael Kock på tel. 4278 4278 eller [email protected]. Opstart ønskes hurtigst muligt.

Om DanaMedic

DanaMedic har eksisteret siden 1995 og sælger i dag sine unikke produkter i mere end 50 lande fordelt over hele verden. Vores patenterede produkter er godkendt af Sundhedsstyrelsen og anvendes af kirurger, hospitaler og læger i både Europa og USA. DanaMedic har oplevet en markant vækst i omsætning de seneste år og har potentiale til at udbygge sin markedsposition markant. Produkterne produceres i Danmark og afsættes gennem 3 forskellige afsætningskanaler: nationale distributører, affiliate marketing og e-commerce til slutbrugere verden over. Vi er en mindre virksomhed beliggende i hyggelige omgivelser i Lyngby, hvor vores 6 ansatte hver især er chef for deres eget område. Vi har et uformelt, humoristisk miljø, hvor der samtidig bliver bestilt noget. Vi har et fladt hierarki, og det forventes, at dine egne ambitioner og normer for veludført arbejde driver værket. Læs mere om os og MaleEdge på www.maleedge.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1