Studiejob på det COOLESTE lager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

I Coolshop samler vi på VILDERE medarbejdere, og lige nu leder vi efter engagerede Coollegaer, der har lyst til at plukke og pakke varer på Nordens cooleste lager. Dine vagter kommer til at ligge i weekender og hverdagens eftermiddage og aftentimer. Stillingen er derfor helt perfekt til dig, der ønsker et studiejob, hvor du indgår i et unikt fælleskab,og bliver en del af en arbejdsplads, hvor du lærer mere end bare at plukke og pakke vare – dét er da en kæmpe win-win!

Vi leder efter dig, der vil være med til at sikre høj kvalitet og arbejde for, at vores pakker kommer ud til vores kunder rettidigt. Hos Coolshop er vores vigtigste opgave at sikre tilfredse kunder, og det gør vi ved at være hurtige, billige og venlige. Dermed bliver din indsats altså afgørende for hele Coolshops kundeoplevelse. 

Vi forventer, at du: 

  • Har mulighed for at arbejde 8 timer om ugen i tidsrummet kl. 16-21 i hverdage og kl. 9-17 om søndagen. Du kan regne med, at de fleste af dine vagter vil ligge om søndagen
  • Har fysik til manuelt arbejde, håndtering af mange pakker og synes, at det er fantastisk med mange skridt i sikkerhedsskoene 
  • Trives i et højt tempo med deadlines og har lyst til at yde en VILDERE indsats 
  • Er en stabil kollega og ved, at vi kun når i mål i flok 
  • Har ja-hatten godt trukket ned over hovedet og er fyldt med højt humør, der smitter af på dine Coollegaers arbejdsdag 
  • Er super fleksibel i forhold til arbejdstid og kan springe til med kort varsel på dage, der pludseligt bliver travle – du går den ekstra mil for dine Coollegaer og Coolshop 
  • Er klar til at trække i sikkerhedsskoene flere gange om ugen i november og december, som er Coolshops absolutte højsæson 

Ombord i Coolshop
Du skal arbejde på vores hovedkvarter på Loftbrovej 28-30 i Nørresundby. Her arbejder vi ca. 300 medarbejdere til dagligt i inspirerende nymoderne kontor- og lagerfaciliteter. Coolshop er en 100% danskejet, international virksomhed med fire kontorer rundt om i Danmark. Vi sælger produkter, der forsøder tilværelsen, med en mission om, at det skal være simpelt at shoppe online. 

Vi tror på, at smil, humor og god energi smitter, og derfor gør vi som arbejdsplads meget for, at vores medarbejdere har de bedste rammer og betingelser for den bedste arbejdsdag – hver dag. Medarbejdere er vores vigtigste valuta, da det er dem, der skaber de vilde resultater og realiserer Coolshops mål og mission. Derfor tilbyder vi vores medarbejdere omfattende personalegoder. Disse, og meget mere om vores arbejdsplads, kan du læse om lige her: https://Coolshop.career.emply.com/cool-workplace 

Har vi vækket gnisten? 
Drømmer du om at fylde opsparingskontoen op med et godt sommerferiejob? Så er der mulighed for mange timer i løbet af sommerferien, HVIS du ansøger før den 3. juni, hvorefter vi afholder samtaler i uge 24. Derudover er opslaget åbent for ansøgninger hele juni, hvis du blot ønsker et studiejob på 4-8 timer om ugen - angiv gerne din interesse i din ansøgning.

Hvis ovenstående opslag har vækket noget i dig, så send os din ansøgning hurtigst muligt. 

I videoen nedenfor kan du også høre, hvorfor Thor synes, at Coolshop er en arbejdsplads, du IKKE ønsker at gå glip af. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Nørresundby
  • Mandag den 15. juli 2024

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder Land & Fritid Hjørring

    Har du erfaring med lagerarbejde, og har du interesse for Land & Fritids varegrupper? Vil du være en aktiv del af en landsdækkendekæde og en lokalkendtbutik, hvor du bliveromdrejningspunkt for kund..
    • Lagermedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejdere med truckcertifikat til Coolshop...

    Har du hvad der skal til for at være en del af vores energifyldte lagerhold hos Coolshop? Vi leder efter passionerede og dygtige lagermedarbejdere, der har et ægte drive for at levere kvalitet og e..
    • Lagermedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Lagermedarbejdere søges til Højsæson hos Coolshop

    Er du klar til at give den gas i årets VILDESTE højsæson? Vi søger engagerede lagermedarbejdere til Coolshops Logistikcenter i Nørresundby!Som vores nye højsæsonmedarbejder bliver du en del af Jule..
    • Lagermedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Truckfører til lager i Hjørring

    JobbetJobbetVi søger truckfører til en spændende virksomhed i Hjørring.Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af truckkørsel, pluk og pak opgaver på virksomhedens e-commerce lager samt andre ad-hoc..
    • Lagermedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3