Rekrutteringsfirma

ICM A/S søger lagermedarbejder til fast aftenhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

ICM A/S søger lagermedarbejder til fast aftenhold


Dygtig lagermedarbejder søges til fast aftenhold i Odense C. Du tilbydes en alsidig hver dag med stor selvstændighed.



JKS A/S søger på vegne af ICM A/S en dygtig og erfaren lagerarbejder med truckcertifikat.

Har du hjemme på et lager og trives med en varieret arbejdsdag - ja så har vi måske stillingen til dig her. ICM A/S søger forstærkning til deres faste aftenhold. Du vil indgå i et team på fem m/k, hvor man har et godt sammenhold og spiller en vigtig rolle, da aftenholdet er dem, der får afsluttet dagens ordrer og forbereder til næste dags travlhed.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan inddeles i primære og sekundærer opgaver. De primære opgaver vil bestå i at færdiggøre dagens ordrer. Det vil sige at plukke og pakke, scanne varer ud, udskrive etiketter og gøre klar til at vognmændene kan hente varerne. Det er her, at aftenholdet spiller en afgørende rolle for, at ICM når at får alle varer ud til tiden og derfor redder dagen, hver dag!

Når man er færdig med dagens ordrer, typisk med et par timer tilbage af ens vagt, tager man sig af de sekundære opgaver, som består af varemodtagelse, køre varene på plads og i det hele taget gøre klar til næste dags ordre.

Ud over almindelige trucks, køres der højtrucks. Det er ikke et krav, at du har kørt højtrucks før, og du må ikke være bange for højder, men skal have mod på at komme op i 11 meters højde for at tage paller ned.

Hvad vi ønsker at få fra dig:

Vi ønsker os en holdspiller, som synes det er naturligt at hjælpe hinanden, og som samtidig kan arbejde selvstændigt og færdes i et 12.000 m2 stort lager på et skift, hvor man kun er fem kolleger på arbejde. Vi forventer, at du kan overholde tidsfrister og ikke mindst er det afgørende, at du er mødestabil og fleksibel. Vi forestiller os, at du har god erfaring med lagerarbejde enten som tillært eller faglært.

Truckcertifikat er et krav, og at du taler, skriver og læser dansk på højt niveau. Du må gerne kunne begå dig på engelsk.

Hvad tilbyder vi dig:

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor man sætter en ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde og der arrangeres forskellige sociale tiltag. Du får en god pensionsordning, sundhedsforsikring og en frugt- og sodavandsordning.

Arbejdstiden ligger fra kl. 14 - 22.00 mandag til torsdag og fredag fra kl. 13.30 - 20.00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Odense C
  • Søndag den 18. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3