Legetøjslager søger Juleassistance til pluk & pak

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Det vi søger i øjeblikket en lagerekspedient-vikar til en stilling på vores daghold, med forventet opstart fra sidst i november og frem til og med ca. 20/12-22.

Jobbet kan indeholde en eller flere af følgende:

Arbejdsopgaver

-Plukning af varer

Når et produkt er solgt skal det plukkes på den lokation/reol, hvor det er placeret og lægges i pakkeriet.

-Pakning

Produkterne, som er blevet plukket og lagt klar til pakning skal emballeres korrekt og påsættes fragtlabel således de kan sendes til modtageren.

-Andet forefaldende arbejde

Foruden ovenstående opgaver skal lageret til tider ryddes og fejes, der skal sættes labels på produkter, samt andre opgaver som kræver at et lager fungerer optimalt.

Vi har pt. lager på flere forskellige adresser og man skal derfor være klar over, at man kan blive flyttet rundt mellem disse. Man vil som udgangspunkt være tilknyttet et lager, men ved spidsbelastninger kan man blive sat til at hjælpe på det andet lager.

Vores produkter

Størstedelen af vores produkter er almindelige detailprodukter, som LEGO, Barbie, osv. med en begrænset vægt og størrelse.

Vi forhandler dog også børnemøbler, swimmingpools og andre produkter, som kan have en vægt der betyder, at man kortvarig må være to medarbejdere om at behandler produkterne.

Arbejdstimer og timeantal

Før ansættelsen angiver vi et forventet antal timer pr uge over den kommende tid, således forventningerne er afstemt, men som udgangspunkt vil ansættelsen være som tilkaldevikar og timeantallet kan derfor varigere fra 7 timer og op til 37 timer om ugen. Timerne ligger som udgangspunkt i tidsrummet mellem 07:00-20:30, det må forventes at skulle arbejdes 2 til 4 lørdage over perioden.

Ansættelsesforholdet er omfattet af Funktionæroverenskomsten mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og HK/Privat og HK Handel.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Odense SØ
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder i Hele Danmark

    Do you want to be our customers digital trusted advisor for larger customers, when it comes to D365 for Supply Chain Management? Our customers are ambitious, and several are already at the forefron..
    • Lagermedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Odense SØ

    Truckarbejder søges til fysisk lagerarbejde i Odense! Vi søger rare og kompetente medarbejder, der er interesseret i deltids- eller fuldtidsarbejde MED TRUCKKORT. Arbejdsopgaverne er diverse la..
    • Lagermedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Hele Danmark

    Packaging Specialist På Faxe Bryggeri har vi i mange år været leverandør til det danske folk. Det er vi stadig. Nu leverer vi så bare også vores velsmagende tørstslukkere til folk i hele verde..
    • Lagermedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Odense C

    Produktionsmedarbejdere søges til pakkeopgaverVi søger selvstændige og strukturerede vikarer til en større virksomhed i Odense, herunder til deres produktion/pakkeri. Som pakkerimedarbejder vil..
    • Lagermedarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1