Lagerassistent med fokus på TJEP befæstelsesværktøjer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Lagerassistent med fokus på TJEP befæstelsesværktøjer

Søger du nye udfordringer indenfor lager? Og vil du være en del af en tempofyldt og sjov arbejdsdag, hvor du sammen med dine kolleger sikrer, at kundernes varer håndteres korrekt og sendes afsted til rette tid? Så er dette muligvis jobbet for dig.

Dit nye team
Du ansættes i en handelsvirksomhed i rivende udvikling, som beskæftiger i alt 60 medarbejdere. Her bliver du en del af vores lager og får 7 erfarne og humørfyldte kolleger, som arbejder på vores lager med varemodtagelse, udpakning, pluk og forsendelse af ca. 300 ordrer pr. dag til vores kunder indenfor byggebranchen i ind- og udland.

Dine arbejdsopgaver
Du får en alsidig arbejdsdag, hvor du i 14-dages interval skifter mellem forskellige arbejdsstationer. Opgaverne varierer afhængigt af kundens ordrer og de forskellige produkter du håndterer.

Dine arbejdsopgaver veksler mellem::

  • Varemodtagelse og kontrol.
  • Ordreplukning.
  • Pakning og forsendelse.
  • Lagervedligeholdelse og -optimering.

I begyndelsen får du tæt sparring og oplæring fra en af dine erfarne kolleger. Du trives med en arbejdsdag i et højt tempo, er fleksibel og serviceminded og kan derfor forudse, når der er brug for, at du bliver lidt længere, så varerne kommer ud til rette tid.

Dine kvalifikationer

  • Du er uddannet indenfor lager/lagerekspedition – alternativt har du relevant erfaring med lagerarbejde.
  • Du har gode generelle IT-færdigheder og er vant til at arbejde med ERP- og måske også WMS-system.
  • En del af af dine arbejdsopgaver håndteres via truck, og derfor er det en fordel, hvis du allerede har et truckcertifikat. Alternativt, hvis du har et kørekort - så investerer vi gerne i, at du kan gennemføre truckcertifikatuddannelsen hos os efter din tiltrædelse.
  • Du kan læse og forstå engelsk – hvis du også taler det, er det en fordel.


Arbejdstid
Stillingen er fuldtid 37,5 timer.

Arbejdstiden vil være mandag - torsdag i tidsrummet kl. 07.00 - 16.30 og fredag kl. 07.00-14.55.

Du er garanteret en god fast månedsløn på funktionærlignende vilkår. Skulle der i enkelte tilfælde være behov for overarbejde, honoreres du for dette.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. Vores fitness faciliteter kan du og dine nærmeste frit benytte alle ugens syv dage.

Vi ved dog også, at alt dette kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.
Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange medarbejderklubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
KYOCERA UNIMERCO FASTENING har præget befæstelsesmarkedet i næsten 60 år og har, som markedsledende i Danmark, skabt en solid basis for international ekspansion. KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en handelsvirksomhed, der i tæt samarbejde med leverandører i Asien, Nordamerika og Europa udvikler og sourcer højkvalitets produkter til videresalg primært i Europa.

Brandet TJEP retter sig primært mod byggebranchen og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Leader Simon Smedegaard Jensen eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Sunds

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder i Holstebro

    [xxxxx] Holstebro søger snarest en dygtig og engageret lager og logistik operatør fortrinsvis til daghold. Søger du nye udfordringer? Er du udannet lager og logistik ope..
    • Lagermedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Holstebro

    Vil du være vores nye kollega så har du nu chancen på Holstebro Mejeri, hvor vi producerer flødeost og smør døgnet rundt, alle ugens syv dage.Vi søger en ny kollega til vores flødeo..
    • Lagermedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Videbæk

    Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af lageret på Nr. Vium Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslis..
    • Lagermedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Holstebro

    Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden..
    • Lagermedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0