Lagerekspedient

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Lagerekspedient

Søger du nye udfordringer indenfor lager? Og vil du være en del af en tempofyldt og sjov arbejdsdag, hvor du servicerer og sikrer, at kundernes varer håndteres korrekt og sendes afsted til rette tid? Så er dette muligvis jobbet for dig.

Dit nye team
Du ansættes i en handelsvirksomhed i rivende udvikling, som beskæftiger i alt 70 medarbejdere. Her får du 5 erfarne og humørfyldte kolleger, som du arbejder sammen med på vores lager der varemodtager, plukker, pakker og forsender ca. 250 ordrer pr. dag til vores kunder indenfor byggebranchen i ind- og udland.

Dine arbejdsopgaver
Du får en tempofyldt arbejdsdag med driften i fokus, hvor du er med til at sikre, at ordrerne sendes afsted til rette tid. Du roterer løbende mellem de forskellige arbejdsstationer i afdelingen sammen med dine kolleger, hvilket gør, du får en afvekslende arbejdsdag og god erfaring med de forskellige arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Varemodtagelse og kontrol.
  • Ordreplukning.
  • Pakning og forsendelse.
  • Lagervedligeholdelse og -optimering.

Du trives med en arbejdsdag i et højt tempo, og du er fleksibel og serviceminded og kan forudse, når der er brug for, at du bliver lidt længere, så varerne kommer ud til rette tid.

Dine kvalifikationer

Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men vigtigst for os er at du har det rette mindset og forstår vigtigheden i at arbejde som et team.

  • Måske har du en uddannelse indenfor lager/lagerekspedition – alternativt har du nogle års relevant erfaring fra et lager.
  • Erfaring med IT er ikke en nødvendighed, men du har modet på at lære at bruge IT, da IT-systemer er en naturlig del af din arbejdsdag.
  • Har du truckcertifikat er det en fordel men ikke et krav.
  • Du har lyst til at lære nyt og er god til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver.
  • Du er humørfyldt og ærlig og er vant til at præge den gode stemning.
  • Du opsøger og kommunikerer gerne med kollegaer uden for dit område, når det er nødvendigt for at løse opgaven bedst muligt eller forbedre vores processer.

Arbejdstid
Stillingen er fuldtid og der skiftes mellem følgende to standardarbejdstider:

Tid 1. Mandag - torsdag i tidsrummet kl. 07.30 – 16.00 og fredag kl. 07.30-14.45.

Tid 2. Mandag - torsdag i tidsrummet kl. 07.30 – 16.10 og fredag kl. 07.30-14.05.

Du er garanteret en god fast månedsløn på funktionærlignende vilkår. Er der behov for overarbejde, honoreres du selvfølgelig også for dette.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Gennem mere end 50 år har KYOCERA UNIMERCO FASTENING præget befæstelsesmarkedet og har, som markedsledende i Danmark, skabt en solid basis for international ekspansion. KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en handelsvirksomhed, der i tæt samarbejde med leverandører i Asien, Nordamerika og Europa udvikler og sourcer højkvalitets produkter til videresalg primært i Europa.

Brandet TJEP retter sig primært mod byggebranchen og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Simon Smedegaard Jensen eller HR Business Partner Tina Lilleøre på tlf. [xxxxx].

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 23.09.2024
  • Lagermedarbejder
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
23. september 2024 1