Rekrutteringsfirma

Peter Larsen Kaffe søger en dygtig og erfaren lagermedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Peter Larsen Kaffe søger en dygtig og erfaren lagermedarbejder


Brænder du for god og bæredygtig kaffe, og vil du være med til at give det danske folk gode kaffeoplevelser? Har du lagererfaring og truckcertifikat? Vil du bruge dit store overblik og din selvstændighed til at kvalitetssikre vores processer? Så er det dig, vi søger!


Peter Larsen Kaffe er grundlagt i 1902 og er blandt landets ældste kaffegrossister. Virksomheden har hovedsæde i Viborg og har i dag ca. 50 ansatte. Vi har gennem de seneste år været i rivende udvikling, hvilket har skabt vækst, innovation, øget distribution, jobs og fremgang på alle fronter. Dette fortsætter og kræver det helt rigtige hold.

Vi har derfor behov for lige netop dig til at hjælpe med logistikken på vores lager samt fortsat sikre den høje kvalitet, vi leverer ud af huset hver dag.

Jobbet
Du kommer til at indgå i et team bestående af 3 personer, hvor de primære opgaver er at pakke og plukke ordrer, klargøre til forsendelse, registrere ordrer i vores nye ERP-system samt forskellige forefaldende lageropgaver.

Arbejdet er fysisk hårdt, og der kan forekomme manuelle løft.

Jobbet er en fuldtidsstilling med placering i vores afdeling i Viborg, på fast daghold med en arbejdstid 7.00 - 15.00

Kvalifikationer
Du har lagererfaring og truckcertifikat, og erfaring med stablerkørsel er et krav. Du arbejder effektivt, selvstændigt og struktureret, er omhyggelig og kvalitetsbevidst samt besidder en god ordenssans. IT-kendskab er en fordel, og vi forventer, at du behersker dansk i både skrift og tale, samt at du kan begå dig på engelsk.

Vi tilbyder
Et spændende og alsidigt job i et dynamisk og engageret team, hvor der er plads til humor, højt til loftet og frihed under ansvar. Dertil tilbydes du løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Om Peter Larsen Kaffe
Hverdagen i Peter Larsen Kaffe står aldrig stille og er drevet af det engagement, alle vores medarbejdere byder ind med hver dag. Vi er stolte af at være en af de virksomheder, der driver bæredygtighed i dansk kaffe – som de første med Fairtrade kaffe i Danmark og et stort fokus på økologi i vores produkter og projekter. Vi gør meget ud af at komme ud til det danske folk, da det kun er ved at komme tæt på kunderne, at vi kan lære, hvad de gerne vil have, og hvordan vi kan forbedre os.

Peter Larsen Kaffe har siden grundlæggelsen i 1902 stået for en stor del af den danske kaffehandel. I dag er Peter Larsen Kaffe en moderne kaffevirksomhed med ca. 50 fuldtidsansatte og forretningsområder på detailhandel, catering, specialbutikker, online og LIVE, som er vores tilstedeværelse på festivaller og events rundt om i landet. Du kan også finde os rundt om i butikker, caféer, restauranter og virksomheder, hvor vi blandt andet samarbejder med alle de førende detailkæder i Danmark, messecentre, hoteller og mange flere.

Vores hovedkontor er placeret i Viborg, hvor der primært arbejdes med produktion, salg og udvikling, mens marketing, Live (kaffebarer) og Teknik & Service holder til i Kolding.

Læs mere om os på: www.peterlarsenkaffe.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Viborg
  • Tirsdag den 31. december 2019

Lignende jobs

  • Warehouse employees for an active job in Herning

    For our customer in Herning, we are currently looking for motivated and energetic warehouse employees for a long-term temporary job, at their busy warehouse.You will be part of a large and dynamic .
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejdere til containertømning

    Aktivt og socialt arbejdeAbena søger i friske og fysisk stærke medarbejdere, som holder af et aktivt arbejde. Du skal være klar på at tage fat og bruge kroppen. Det er en fordel med erfaring med .
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder m/truck til attraktiv virksomhed

    JobbetJobbetVores kunde er en dynamisk virksomhed, der udvikler og producerer byggetekniske løsninger af høj kvalitet. De er kendt for vores innovative tilgang og deres stærke fokus på miljøvenli..
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder til kunde i Juelsminde

    JobbetJobbetFor vores kunde i Juelsminde søger vi 1 engageret lagermedarbejder til opstart snarest muligt.Vores kunde producerer tilbehør til tage og facader i byggeindustrien. Det er en anerkendt .
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1