Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole, [xxxxx] Slagelse, søger medarbejder til økologiske landbrug

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole, ZBC Slagelse, søger medarbejder til økologiske landbrug


Brænder du for at arbejde med praktisk økologisk landbrug, inden for både husdyravl og planteavl, og har du lyst til at være med til at uddanne fremtidens landmænd, så er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger en fastansat medarbejder pr. 1. marts 2023, og gerne før. Stillingen er på fuld tid i Slagelse.

Om jobbet:

Vi søger en medarbejder med ansvar for driften af det økologiske landbrug på Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole. Landbruget er en blanding af husdyravl og planteavl, og formålet med landbruget er, at det indgår og anvendes som en del af undervisningen på landbrugsskolen. Skolens landbrug danner basis for en stor del af læringen for eleverne under skoleperioderne.

Plantavlen dækker ca 45 hektar med fokus på dyrkning af unikke kornsorter. Landbrugsskolen er en aktiv del af foreningen ”Landsorten”, hvor der arbejdes med avl og forædling af unikke kornsoter. Ud over produktionen af kornsorterne til både foder og såsæd, forarbejdes kornet til mel på Landbrugsskolen, og vi følger på denne måde kornet fra ”Jord til Bord”. Dette er tilrettelagt i samarbejde med fødevareuddannelserne på ZBC, så vi på denne måde opnår viden omkring kvalitet og smag af kornet.

Vi har også en mindre produktion af grøntsager i skolens Marketgården, hvor der arbejdes sæsonbetinget med avl af årstidens grøntsager.

Husdyravlen dækker over 4 små besætninger af hhv. kødkvæg, grise, geder (naturpleje) og slagtekaniner. Som medarbejder skal du kunne håndtere disse dyregrupper, hvad angår deres avl og pleje. Grisene afsættes til ZBC’s slagteri i Roskilde, og anvendes internt i ZBC Food Halls.

Vi har fokus på, at inddrage lærere og elever fra fødevareuddannelserne i ZBC, fra slagter til konditor, og på denne måde opnår vores elever en bred faglighed i forhold til produktion og kvalitet i landbruget.

Til driften er tilknyttet en landbrugselev, som hjælper med i den daglige drift i hverdage og weekender.

Vores elever har interesse i forskellige produktionsmetoder inden for landbruget, herunder økologien, regenerative metoder og høj standard for dyrevelfærd, og fællesnævneren for Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole og vores elever er, at der er fokus på en bæredygtig landbrugsproduktion.

Hvem er du?

  • Du brænder for at undervise.
  • Du kan videreformidle din faglighed, og du har brede pædagogiske kompetencer, og du kan rumme både vores unge og vores voksne elever.
  • Du ser potentialer i alle, og sætter elevernes læring i centrum.
  • Du har gerne gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, men det er ikke et krav. I så fald sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.
  • Du har solid erfaring og vil bringe din viden i spil, da du skal være en aktiv del af vores team.
  • Du er struktureret og god til at planlægge din tid.
  • Du er faglært og du har mindst 5 års erhvervserfaring inden for området.

Vi søger en som har en bred erfaring inden for det økologiske landbrug, og interesse for både det praktiske arbejde, og formidling til vores elever på Landbrugsskolen.

Vi søger efter en ny kollega som har lyst til at være en del af dette faglige fælleskab, både sammen med eleverne og kollegerne.

Vi lægger stor vægt på, at vores nye kollega har stærke kompetencer inden for både formidling og samarbejde.

Du kommer til at varetage driften i landbruget i samarbejde med landbrugsteamet. Ud over vores landbrugselever, varetager vi også undervisning for intro- og brobygningselever, og herunder bygge bro mellem grundskolen og landbrugsuddannelsen.

Du vil blive en del af et team bestående af kolleger, som lægger stor vægt på at hjælpe hinanden. Du får en hverdag med fokus på læring, og du kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

Vi tilbyder

En arbejdsplads, hvor vi har fokus på nytænkning og plads til både personlig og faglig vidensdeling.

Vi arbejder i team, hvor lærerteamet i fællesskab løfter elevernes uddannelse samt trivsel og det gode arbejdsmiljø.

ZBC er en arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.

Du vil få et job med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode og erfarne kolleger, der står klar til at hjælpe og give medspil.

Ansættelse

Stillingen er på fuldtid og forventes besat senest d. 1. marts 2023 og gerne før.

Ansættelsen er på ZBC – som udgangspunkt med tjenestested på vores uddannelsessted på Jernbjerggaard, C.A. Olesensvej 2, 4200 Slagelse.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den mandag d. 23. januar 2023 kl 12:00. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Samtalerne forventes afholdt onsdag d. 25. januar.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte:

Frederikke Tom-Petersen, Områdeleder, på telefon 41234913 eller mail [email protected] eller Peter Møller Nielsen, faglærer [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
4. oktober 2024 146
3. oktober 2024 147
2. oktober 2024 143
1. oktober 2024 145
30. september 2024 149
29. september 2024 146
28. september 2024 147
27. september 2024 148
26. september 2024 147
25. september 2024 145
24. september 2024 144
23. september 2024 142
22. september 2024 144
21. september 2024 145
20. september 2024 143
19. september 2024 149
18. september 2024 143
17. september 2024 143
16. september 2024 141
15. september 2024 143
14. september 2024 146
13. september 2024 148
12. september 2024 141
11. september 2024 139
10. september 2024 135
9. september 2024 135
8. september 2024 133
7. september 2024 135
6. september 2024 135
5. september 2024 128
4. september 2024 127