Lønsomhedskonsulent - Landbrug

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Lønsomhedskonsulent - Landbrug

Har du en skarp forståelse for risiko, og vil du være med til at forbedre lønsomheden i udfordrede områder på Topdanmarks Landbrugs- og Erhvervskunder? Motiveres du af at gøre en forskel for forretningen og skabe resultater samtidig med samarbejdet er i fokus?

Så er dette job noget for dig.

Hvem er vi?

Vores afdeling - Lønsomhed & Økonomiforbedring - er en del af Risiko & Fag, som befinder sig i Division Landbrug & Erhverv. Afdelingen håndterer i dag økonomiforbedrende tiltag på erhverv, og skal nu udvides til også at omfatte Landbrugskunder, hvilket vil være dit fokus.

Afdelingen er herudover ansvarlig for, at der løbende sættes lønsomhedsforbedrende initiativer i gang i divisionen. Målet er at skabe en bedre lønsomhed i porteføljen, skabe større synlighed for lønsomhedskulturen og styrke divisionens resultater. Vi tilbyder udfordringer og ansvar i en afdeling under udvikling, hvor du skal stå på mål for dine egne beslutninger.

Du bliver en del af et team, der består af 3 medarbejdere og en afdelingsleder, som alle tager del i den daglige drift. Vi vægter et uformelt arbejdsmiljø, god stemning, stor selvstændighed og konstruktiv sparring højt.

Jobbet

Din opgave vil bestå i at:

  • Vurdere og undersøge kundernes lønsomhed og risiko
  • Analysere dig frem til hvilke tiltag, der er nødvendige for at gøre en kunde lønsom (f.eks. justering af præmie, selvrisiko, skadeforebyggelse eller andre tiltag)
  • Have tværgående sparring med ingeniører, fageksperter, skadesafdelinger m.fl.
  • Sikre et godt samarbejde med kollegaer i salgskanalerne
  • Være fanebærer for lønsomhedskulturen i divisionen

En stor del af dit arbejde vil bestå i at have løbende sparring med salgskanaler, skadesorganisationen, ingeniører og fageksperter. Det er derfor vigtigt at du er god til at formidle dine budskaber og samtidig er klar til at stå på mål for dine beslutninger. På sigt skal du bidrage til udviklingen af den eksisterende proces for lønsomhedsvurdering, værktøjer til dette, samt være med til at identificere potentielle indsatser på tværs af brancher og produkter for at forbedre forretningens lønsomhed.

Her er vores forventninger til dig

Det er en fordel, hvis du af natur er nysgerrig på lønsomhed og risiko, samt drives af at skabe gode resultater. Derudover skal du kunne genkende dig selv i følgende:

  • Du er forsikringsuddannet på minimum niveau 4 inden for Landbrug eller på vej til at blive det
  • Du har erfaring med lønsomheds- og risikoforståelse indenfor landbrugsmarkedet og kender dermed til de udfordringer, markedsforhold og risici, der kan knytte sig til specifikke brancher. Dette igennem skadebehandling, kunderådgivning, underwriting, eller andet relevant
  • Du er god til at danne dig et overblik og kan gennemskue essensen af mange informationer og efterfølgende få eksekveret
  • Du er resultatorienteret og ikke bange for at træffe beslutninger
  • Du har gode formidlingsevner og kan kommunikere til tider udfordrende budskaber med underbyggede argumenter
  • Du har gode samarbejdsevner og vil bidrage til dette igennem dialogen med salgskanalerne, samt opbygning og udvikling af teamet
  • Du er god til at tilegne dig viden i nye systemer er tryg ved officepakken

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 22. november 2021. Vi afholder samtaler løbende.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Alexander Westergaard på mobil 51 70 41 08.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Ballerup
  • Mandag den 22. november 2021

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Dairy Farm Worker - Relocate to New Zealand. https://www.nzdairycareers.co.nz/job-search.html. Agriculture & Primary Industry - Selwyn. Live the dream, learn from New Zealand's best dairy farmers, earn while you learn, and set your career on the path to farm management.
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Har du interesse og kompetencer indenfor ejendomsdrift herunder drift af tekniske anlæg og arealpleje? Et af vores skoleteams søger en fleksibel og serviceminded gårdmand med masser af gåpåmod .
    • Landbrugsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Greve

    Mekaniker søges til opgaver inden for køretøjsvedligeholdelse! LUBI Job søger på vegne af kunde en mekaniker, der er specialiseret i vedligeholdelse og reparation af anlæg og køretøjer inden fo..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i København

    Vil du være med til at skabe rammerne for den grønne omstilling for et af Danmarks største erhverv og gennemføre EU’s landbrugspolitik i Danmark? Har du politisk tæft og trives du med komplekse pro..
    • Landbrugsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0