Landbrugselev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kolding

Drømmer du om en uddannelse inden for dyr og jordbrug og mangler en praktikplads?
Er du fleksibel og ansvarsbevidst?
Har du lyst til at have kontakt til mange mennesker i et alsidigt job?


Organia er HANSENBERGs brancheskole for uddannelser inden for dyr og jordbrug, blandt andet veterinærsygeplejerske-, beslagsmed-, dyrepasser- og landbrugsuddannelserne. Organia har fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling, og vi har en tæt relation til hele branchen. Skolen er beliggende i attraktive omgivelser lige uden for Kolding.

Jobbet
På HANSENBERG kan du tage en spændende og lærerig uddannelse i et åbent miljø, hvor teamarbejde prioriteres højt.

Du bliver ansat i skolens landbrug, som vil være dit primære arbejdsområde, men det forventes, at du også kan assistere i de øvrige områder efter behov.

Du er med til at løse alle de daglige arbejdsopgaver, hvor praktikmålene i din uddannelse vil være styrende, og du indgår i vagtturnus i weekender og på helligdage.

Skolens landbrug består af en malkekvægbesætning på 75 økologiske jerseykøer, og der drives ca. 100 ha – primært med foderafgrøder til eget brug.

Dine kvalifikationer
Du har bestået Grundforløb 2 på landbrugsuddannelsen.

Du kan arbejde selvstændigt og kan se dig selv på en arbejdsplads med høj faglig stolthed og en afslappet omgangstone. Du er frisk og har en positiv indstilling – også når du har travlt. Ud over din oplæringsansvarlige vil du få kontakt med både skolens lærere og elever på tværs af områderne, så det er vigtigt, at du er serviceminded og imødekommende.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og 3F. Prøvetiden er 3 måneder.

Tiltrædelse den 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest mandag den 20. september 2021 kl. 8.00. Samtaler gennemføres løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Augustine Dias på 2125 7720 eller på [email protected].

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år vælger flere end 3.500 elever at uddanne sig på HANSENBERG i kortere eller længere uddannelses­forløb. Skolens mission er at skabe lærelyst og give studie- og erhvervskompetence. Fokus er derfor rettet mod den enkelte elevs læring, faglige indsigt og dannelse.

HANSENBERGs vision er at være Danmarks foretrukne skole på sit felt. Vores daglige indsats og samarbejde hviler på skolens værdigrundlag: Vi er ordentlige, modige, nysgerrige og engagerede.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Kolding
  • Mandag den 20. september 2021

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder i Tistrup

    Tistrup mejeri er et moderne mejeri der beskæftiger 28 medarbejdere. Vi producere ca. 3300 tons gul ost/år. Vi producerer blandt andet oste til brands som, Riberhus, Klovborg, Castello og..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Tistrup
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Henne

    Vi søger medarbejder til vores moderne landbrugsvirksomhed i Vestjylland, vi søger en engageret og ansvarsbevidst medarbejder. Du vil komme til at blive en del af et ungt team på 5 medarbejdere..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Henne
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Vojens

    Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Høgelund mejeri til at køre i højeste gear? Så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Høgelund mejeri, hvor vi blandt andet producerer..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Haderslev

    Vi søger en frisk og stabil medarbejder til farestalden Da vi driver avl og opf. er det vigtig du er omhyggelig og ærlig.Erfaring med avl er ikke afgørende. Dine kompetencer: Overblik gå..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Kolding over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1