Seniorlandbrugsrådgiver til Landbrugscenter Syddanmark - Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du fagligt stærk, og kan du gennem strategisk dialog med landbrugskunder skabe forretning og kundetilfredshed – og vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug?

Dit kommende job
Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle, skabe vækst samt opnå optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • lave finansielle løsninger til landbrugsvirksomheder
  • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder
  • identificere potentielle kunder og gøre dem til nye kunder
  • gennemføre konsekvent og vedholdende opfølgning.

Din portefølje af landbrugskunder sammensættes ud fra dine kompetencer. Din løbende porteføljestyring sikrer, at dine faglige kompetencer hele tiden udfordres og udvikles til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

Din erfaring
Du har erfaring som rådgiver og gerne kendskab til landbrug, men det vigtigste er dog, at du har indsigt i bank og realkredit. Du er en dygtig igangsætter, og gennem din karriere har du opnået erfaring med at styre kundeforløb fra A-Z; fra første møde over kortlægning af kundens behov og udarbejdelse af løsningsforslag, til forhandling og lukning af aftalen.

Du ved derfor, at forskellen mellem succes og fiasko ligger i din evne til at identificere behov og skabe relevante løsninger, samtidig med at du udvikler en tillidsbaseret relation til den enkelte kunde. Enkel og forståelig formidling af kompliceret indhold er helt naturligt for dig, hvilket er en evne, du også anvender i dit netværk.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af en meget kompetent landbrugsgruppe på 14 personer - nogen med tung erfaring inden for landbrugsfinansiering, nogen med mindre. Vi har forskellige uddannelser og vidt forskellige interesser, men fælles for os er, at vi brænder for at give vores kunder kompetente finansielle løsninger. Kort sagt at være bedst til kunder.

Vi holder til på Buen 9, 6000 Kolding sammen med vores cirka 70 andre Nykredit kollegaer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte landbrugsdirektør Lars Holm på 23 67 49 91, viceregionsdirektør Torben Rafn på 20 96 03 17 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.

Vi afholder løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Kolding
  • Onsdag den 05. januar 2022

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Fredericia

    Har du evnen til at se muligheder og skabe løsninger i en travl hverdag? Og vil du være en del af en landbrugsvirksomhed i udvikling med et uformelt arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Vojens

    Uldallund P/S søger markmand til planteavlsbrug på 1000 ha, med varierende kornafgrøder og kartofler. Vi søger en frisk medarbejder til alt forefaldende arbejde i den daglige drift på et moder..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Gørding

    We are looking for a stable and committed driver for internal and external transportation of pigs. The job consists of transporting pigs to and from our farms in South and West Jutland as well as t..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Gørding
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Fredericia

    Kunne du tænke dig at være en del af et team hvor lighed vægtes? Vi søger en erfaren medarbejder til vores avlsbesætning. Du indgår på lige fod med de øvrige ansatte i farestalden og drægti..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Kolding over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1