Seniorlandbrugsrådgiver/landbrugsrådgiver til Landbrugscenter Sydjylland - Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kan du gennem dialog med landbrugskunder skabe strategiske planer for kundens forretning og høj kundetilfredshed? Vil du være en del af en ambitiøs finansiel virksomhed, der har store ambitioner inden for landbrug, så er det dig, vi søger.

Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af muligheder for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle og skabe vækst samt optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • lave finansielle løsninger til landbrugsvirksomheder i Syddanmark
  • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder
  • identificere potentielle kunder og gøre dem til nye kunder
  • gennemføre konsekvent og vedholdende opfølgning.

Du overtager en portefølje af landbrugskunder i Syddanmark, som du får ansvaret for løbende at servicere og opretholde den høje kundetilfredshed på. Din løbende porteføljestyring sikrer, at dine faglige kompetencer hele tiden udfordres og udvikles til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

Bring din erfaring i spil
Ønsker du at tage næste skridt i din karriere, så har du nu muligheden for at bringe din erfaring i spil i rollen som landbrugsrådgiver eller seniorlandbrugsrådgiver i Landbrugscenter Kolding. Vi søger dig, der har indsigt i bank og realkredit samt også gerne kendskab til landbrug, hvilket gør, at du forstår kunden og kundens behov. Samtidig har du mod på at styre et kundeforløb fra A-Z; fra første møde, over kortlægning af kundens behov og udarbejdelse af løsningsforslag, til forhandling og lukning af aftalen. Du ved, at forskellen mellem succes og fiasko ligger i din evne til at identificere behov og skabe relevante løsninger, samtidig med at du udvikler en tillidsbaseret relation til den enkelte kunde.

Enkel og forståelig formidling af kompliceret indhold er helt naturligt for dig, hvilket er en evne, du også anvender i dit netværk. Du er proaktiv og en dygtig igangsætter.

Din nye arbejdsplads
I Landbrugscenter Sydjylland bestræber vi os på at være i de lokale beslutningstageres bevidsthed. Vi er placeret i nye flotte lokaler i Kolding sammen med ca. 70 kolleger i Erhvervs- og Privatcenter Kolding, Storkundecenter og en række specialister.

Du bliver en del af en meget kompetent landbrugsafdeling på 14 personer, hvor der er en frisk og uformel omgangstone. Vi lægger vægt på et positivt samarbejde på tværs. Vi har forskellige uddannelser og vidt forskellige interesser, men fælles for os er, at vi brænder for at give vores kunder kompetente finansielle løsninger. Kort sagt at være bedst til kunder. Vi har spændende og varierede kundeporteføljer og dækker landbrugsrådgivning i Syd- og Sønderjylland.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte landbrugsdirektør Freddy Hansen på tlf. 24 47 57 35 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Kolding
  • Tirsdag den 27. december 2022

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Fredericia

    Har du evnen til at se muligheder og skabe løsninger i en travl hverdag? Og vil du være en del af en landbrugsvirksomhed i udvikling med et uformelt arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Vojens

    Uldallund P/S søger markmand til planteavlsbrug på 1000 ha, med varierende kornafgrøder og kartofler. Vi søger en frisk medarbejder til alt forefaldende arbejde i den daglige drift på et moder..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Lintrup

    Jeg søger en person, der i ca 2 timer dagligt skal passe og tilse vores kyllinger i 2 stalde. Derudover vil der være pasning af udenomsarealer, bygninger og halmfyr. Vi lejer til vask af st..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Lintrup
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Gørding

    We are looking for a stable and committed driver for internal and external transportation of pigs. The job consists of transporting pigs to and from our farms in South and West Jutland as well as t..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Gørding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Kolding over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1