Landbrugsassurandør til nytegning – Sydlige Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Landbrugsassurandør til nytegning – Sydlige Midtjylland

Vil du have selvstændigt ansvar og frihed til at skabe resultater?


Har du forsikringserfaring, og er du klar til at tage næste karriereskridt, så har du en virkelig god mulighed lige her. Du får chancen for at blive en del af landbrugets foretrukne forsikringsselskab og dermed også en særdeles solid platform at stå på. Du får samtidig en hel stribe meget erfarne og lige så kompetente kolleger, så du har de bedste muligheder for sparring og videndeling. Dertil kan du se frem til at blive del af en virksomhed, hvor arbejdsglæde og trivsel er strategiske målepunkter for topledelsen.

Salg og Serviceorienteret rådgivning til vores nye kunder på landbrugsmarkedet som spænder fra hobbyejendommen til den driftige landmand

Glade og tilfredse kunder er målet for dit arbejde, og det når du via kvalificeret behovsafdækning og risikovurdering. Du får til opgave at indtegne nye kunder i dette segment, hvor selve serviceringen af kunderne efterfølgende varetages af dels vores sublime kundeservice og vores porteføljeassurandører. Du skal først og fremmest indtegne og varetage salgsprocessen i forhold til nye kunder. Du arbejder hjemmefra, så begavet planlægning af kundebesøg er en vigtig del af jobbet. Dine primære opgaver bliver at:

  • Nytegne kunder i segmentet, der spænder over både private og momsregistrerede landbrugsejendomme med indtil 300 ha og 75 dyreenheder.
  • Planlægge og afholde kundemøder samt følge op.
  • Der bookes møder fra centralt hold, men egen booking må påregnes.
  • Deltage i team- og salgsområdemøder.
  • Deltage i salgskurser og faglige kurser samt uddannelse – din udvikling er vigtig for os.
  • Videreformidle observationer om kundeadfærd og tendenser i markedet til salgschefen.
  • Håndtere administrative opgaver i relation til ovenstående.

Lige nu søger vi en ny kollega til det sydlige Midtjylland i et område, der strækker sig fra Horsens til Grindsted.

Optimistisk relationsbygger med forsikringsuddannelse og -erfaring

Da du i vid udstrækning selv planlægger dit arbejde, skal du have både overblik og en struktureret arbejdsform, så du bruger din kostbare tid rigtigt. Folk kender dig samtidig for dit grundlæggende optimistiske syn på verden og din tro på, at der til ethvert problem altid findes en løsning.

Du skal interessere dig for forretning, så du kan skabe en god og fortrolig dialog med dine kunder, der viser, at du ved, hvad du taler om. Samtidig skal du turde træffe beslutninger på egen hånd. Er du ny på landbrugsområdet, klæder vi dig selvfølgelig godt på. Det er også vigtigt, at du kan se dig selv i værdien ”ordentlighed”. Du leverer med kvalitet og styr på detaljerne, og så siger du, hvad du gør og gør, som du siger. Derudover rummer dit CV:

  • Eksamineret assurandør eller mod på at blive det
  • Minimum et par års forsikringserfaring
  • Egen bil og gyldigt kørekort

Dit nye team

Du får 24 gode kolleger, der dækker hele Danmark. Alle er landbrugs-nytegningsassurandører, så du har rigtig gode muligheder for sparring. Sammen har vi ansvar for at give danske landbrugskunder den bedste kundeoplevelse. Vi dækker hele spektret fra mindre hobbylandbrug til større landejendomme, så du skal kunne rumme både private kunder på landet og de momsregistrerede landbrugskunder. Vi skaber resultater hele vejen fra behovsafdækning og risikovurdering til rådgivning, servicering og skadesforebyggelse.

Alle arbejder hjemmefra, men det betyder ikke, at vi ikke er et team. Det er vi i høj grad, og samarbejde, gensidig hjælp og sparring er kerneværdier – både i teamet og til andre afdelinger.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 20. november, 2022.

Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte salgschef, Ole Christensen på 2374 6238.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fokus på kunden og plads til dig selv
Som assurandør sætter du ansigt på Topdanmark. Her belønner vi dine gode resultater og din udvikling prioriteres. Du har mandat og råderum, fordi du får lov til at tage ansvar af ledere, der stoler på din faglighed og professionalisme. Du har frihed til selv at planlægge dit arbejde, og så arbejder du for et større formål. Det er vores opgave at sikre mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og at stå klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi har landets største kørende assurandørkorps og er i front, når det gælder vores fokus på den personlige kontakt.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Midtjylland
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Thorsø

    Mosegården søger to nye elever, da vores nuværende skal på skole til august. Der ønskes elever med stor interesse for malkekvæg.Vi forventer af dig, at du har gå på mod og er imødekommende. D..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Thorsø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder (vikar) i Bjerringbro

    Vi søger hos Rugballegaard A/S en ny medarbejder til et barselsvikariat, gerne med efterfølgende fastansættelse. Vikariatet strækker sig over ca. 1,5 år, da vores medarbejder bliver sygemeldt .
    • Landbrugsmedarbejder
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Bjerringbro

    Vi har travlt hos DanRoots, og derfor søger vi nu en ny kollega, som kan være med til at styrke vores markteam. Vi er inde i en meget positiv udvikling og alle afdelinger er i spil for at imøde..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Midtjylland

    [xxxxx] søger en ny kollega i Team landbrugFagområde Miljø søger en ny kollega i Team Landbrug. Teamet løser en bred vifte af landbrugsrelaterede opgaver som f.eks. miljøtilsyn med og m..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
29. juli 2024 17
28. juli 2024 17
27. juli 2024 17
26. juli 2024 17
25. juli 2024 17
24. juli 2024 17
23. juli 2024 17
22. juli 2024 17
21. juli 2024 18
20. juli 2024 18
19. juli 2024 18
18. juli 2024 16
17. juli 2024 17
16. juli 2024 17
15. juli 2024 16
14. juli 2024 16
13. juli 2024 16
12. juli 2024 16
11. juli 2024 16
10. juli 2024 16
9. juli 2024 16
8. juli 2024 15
7. juli 2024 14
6. juli 2024 12
5. juli 2024 13
4. juli 2024 11
3. juli 2024 10
2. juli 2024 10
1. juli 2024 11
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9