Medarbejder til økologisk planteavel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Medarbejder søges til Økologisk planteavl

Øko-One lige syd for Odense søger ny medarbejder til økologisk planteavl.

Hvem er vi?
Øko-One er et økologisk planteavl beliggende syd for Odense. Vi driver ca. 300 ha som fordeler sig på diverse afgrøder som byg, havre, rug, hørfrø, qinoa, karse rabarber og lupiner. Vi er en ejendom der arbejder med præcisions landbrug, og optimere hele tiden på vores bedrift. Dette foregår med bygning af diverse maskiner i vinterhalvåret, samt optimering på vores redskaber. Vi har derudover 27.000 æglæggende høns, men dette er ikke en del af dit ansvars område.

Vi kan tilbyde:
Som medarbejder vil du få ansvar for specialproduktionen (hørfrø, qinoa, karse og lupiner). Derudover kan du få en meget lærerig og anderledes hverdag, med masser af udfordringer og muligheder. Vi kan også tilbyde et godt socialt sammen vær samt godt arbejdsmiljø. Maskinparken består af både nyere og ældremaskiner, det vil derfor give dig mulighed for at lære en masse om vedligehold samt reparationer af maskiner. Så hvis du godt kan lide udfordringer og nytænkning, er dette et sted for dig, da du vil have indflydelse på de beslutninger der bliver taget.

Om dig:
Du skal være åben overfor nye udfordringer og trives blandt andre mennesker. Du skal have erfaring inden for landbruget (dvs. arbejde med maskiner og markbrug) og vi ser helst gerne, at du har taget en landbrugsuddannelse.

Praktisk info:
Jobstart hurtigst muligt.

Hvis dette lyder interessant, kan Michael Balle kontaktes på 40420725 eller [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Odense S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Odense S over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1