Mejeritrainee - Tistrup mejeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Tistrup

Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden? Er du samtidig til IT og avanceret teknologi?


Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Fra trainee til mejerist på godt 3 år


Uddannelsen til mejerist er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. Der kommer fart på din hverdag, når du lærer om moderne mejeridrift. Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 1 måned, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier. Vi søger en elev med skolestart på Januar holdet.

  • I praktikken bliver du en del af holdet i produktionen og lærer at fremstille mejeriprodukter fra bunden
  • Du kommer med andre ord i nærkontakt med produkterne og får næse for kvalitet. Samtidig får du får et godt indblik i topmoderne mejeridrift og produktionsprocesser og bliver en del af en strømlinet produktion, hvor lean og optimeringsprojekter er en del af hverdagen
  • Den teoretiske del af uddannelsen består af 55 ugers skoleophold på Kold College, hvor du får venskaber, oplevelser og læring for livet
  • Du lærer bl.a. om produktionsudstyr, produktkvalitet, logistik, miljøstyring, hygiejne, mikrobiologi, fysik og kemi. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve

En uddannelse der åbner døre


Mejeristuddannelsen giver gode jobmuligheder både i og uden for mejeriindustrien. Danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt. Klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse. Du kan også vælge at videreuddanne dig som f.eks. procesteknolog, levnedsmiddelingeniør eller mejeriingeniør.

Om Tistrup mejeri


Tistrup mejeri er et moderne mejeri, der beskæftiger 28 medarbejdere.

På Tistrup mejeri producerer vi 4-4500 tons gul ost/år.

Vi producere blandt andet oste til brands som, Riberhus, Klovborg, Castello og UNIKA.

Som mejeritrainee på Tistrup mejeri, kommer du rundt i hele produktionen og får et indgående kendskab til produktionen af gul ost.

Som mejeritrainee hos os kommer du til at indgå i et stærkt og engageret team, der brænder for at producere ost af højeste kvalitet.

Du kommer til at indgå i en vagtplan, hvor der både indgår dags-, natte- og i perioder weekendarbejde.

Hvem er du?


For at blive en del af holdet, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag; særligt matematik, fysik og kemi. Vi forventer også, at du er ansvarsbevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer.

Ansøgning og kontakt


Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link, og inden den 10. november 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Morten K. R. Jensen, på tlf. 91313361.

We have a purpose for Good


At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tistrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Tistrup

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Fredericia

    Har du evnen til at se muligheder og skabe løsninger i en travl hverdag? Og vil du være en del af en landbrugsvirksomhed i udvikling med et uformelt arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Vojens

    Uldallund P/S søger markmand til planteavlsbrug på 1000 ha, med varierende kornafgrøder og kartofler. Vi søger en frisk medarbejder til alt forefaldende arbejde i den daglige drift på et moder..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Gørding

    We are looking for a stable and committed driver for internal and external transportation of pigs. The job consists of transporting pigs to and from our farms in South and West Jutland as well as t..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Gørding
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Fredericia

    Kunne du tænke dig at være en del af et team hvor lighed vægtes? Vi søger en erfaren medarbejder til vores avlsbesætning. Du indgår på lige fod med de øvrige ansatte i farestalden og drægti..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Tistrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Tistrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Tistrup over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1