Er du Behandlingsrådets nye biostatistiker?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Vil du være en del af en nystartet organisation med høje ambitioner for det danske sundhedsvæsen og har du lyst til at arbejde med biostatistik, sundhedsteknologier og nationale anbefalinger?

Så er jobbet som biostatistiker i Behandlingsrådet måske noget for dig?

Behandlingsrådet er etableret af de fem regioner, og har til formål at bidrage til højere kvalitet i behandlingen, mere ensartet praksis på tværs af de fem regioner og samtidig dæmpe udgiftspresset på sundhedsvæsenet. Dette skal ske med udgangspunkt i systematiske evalueringer af nye og eksisterende sundhedsteknologier, efterfulgt af nationale anbefalinger for anvendelse af teknologierne.

Behandlingsrådet består af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg. Sekretariatet kommer til at bestå af 20-25 medarbejdere (aktuelt er vi 12 medarbejdere), og lige nu søger vi en biostatistiker, der kan indgå i arbejdet med at validere materiale fra virksomheder og regioner samt bidrage til de analyser og evalueringer, vi skal lave i tæt samarbejde med nationale eksperter i vores fagudvalg.

Om jobbet
Som biostatistiker i Behandlingsrådets sekretariat bliver det dit ansvar at:
  • Sikre at arbejdet med evalueringer af ny og eksisterende teknologi foregår i overensstemmelse med Behandlingsrådets metoder samt deltage i udviklingen af metoder og koncepter for sekretariatets arbejde.
  • Samarbejde med kolleger i sekretariatet om validering samt udarbejdelse af statistiske analyser, herunder særligt meta-analyser.
  • Bidrage med faglig sparring og rådgivning vedrørende kvaliteten af klinisk evidens samt statistiske metoder anvendt i kliniske studier
  • Bidrage til den faglige udvikling af organisationen og sikre at Behandlingsrådet, fsva. biostatistik, træffer beslutninger på et fagligt velfunderet grundlag.

I tillæg til dine opgaver hos Behandlingsrådet vil du få mulighed for, én dag om ugen, at indgå i akademisk forskning hos Dansk Center for Klinisk Sundhedstjeneste Forskning (DACS) ved Aalborg Universitet.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vores fælles indsats får betydning for både klinikere, borgere og virksomheder i Danmark og udlandet. Du får dermed en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens sundhedsvæsen. Du bliver en del af en arbejdsplads, der bygger på tillid og hvor der er fokus på høj faglighed, fælles opgaveløsning, tæt samarbejde med mange forskellige aktører i og uden for organisationen samt en klar og tydelig kommunikation. Du vil desuden opleve en arbejdsplads, hvor der er mulighed for at påvirke såvel organisationen som opgaveløsningen.

I tillæg til dine opgaver hos Behandlingsrådet vil du få mulighed for at indgå i det faglige miljø, samt deltage i forskning der foretages, i regi af Dansk Center for Klinisk Sundhedstjeneste Forskning (DACS), hos Aalborg Universitet. Hos DACS har du mulighed for sparring med erfarne statistikere og epidemiloger, og mulighed for at indgå i igangværende forskningsprojekter inden for en bred vifte af kliniske specialer samt metodestudier.

Vi forventer at du:
  • Har en matematisk-statistisk kandidatgrad (cand.scient.) eller tilsvarende uddannelse.

Den ideelle kandidat har derudover:
  • Interesse i kliniske studier og epidemiologi samt praktisk erfaring med associeret biostatistik.
  • Indgående kendskab til én eller flere relevante biostatistiske softwarepakker (f.eks. R, Python, RevMan og lign.).
  • Erfaring med design og eksekvering af meta-analyser og netværksmetaanalyser.
  • Forudgående kendskab til systematiske værktøjer til vurdering af evidenskvalitet (f.eks. GRADE, RoB, ROBINS-I, mv.).
  • Derudover vil vi gerne, at du er en dygtig formidler af analyseresultater, at du tager initiativ og ansvar - samt at du er en god kollega (fagligt og socialt)

Om Behandlingsrådet
Behandlingsrådet udgiver evalueringer og analyser om anvendelse af teknologier og behandlinger, målrettet regioner og hospitaler, men som også kan anvendes af andre aktører i sundhedsvæsenet. Hermed bidrager Behandlingsrådet til at skabe lighed i sundhed ved at understøtte en ensartet anvendelse af teknologier og behandlingstilbud på tværs af landet - til både store og små patientgrupper. Behandlingsrådet arbejder inden for følgende principper: ”Mest sundhed for pengene”, ”Faglighed og armslængde til det politiske system”, ”Åbenhed” og ”Lighed”.

Sekretariatet er sammensat af medarbejdere med generalistkompetencer ift. den samlede drift af Behandlingsrådet samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk forskningssøgning, statistik og projektledelse. Sekretariatet forbereder Rådets møder og betjener de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringerne. Du kan læse mere om Behandlingsrådet på vores hjemmeside.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er mandag d. 14. juni og vi forventer at afholde samtaler d. 21. juni.

Vi vil gerne have, at du starter den d. 1. august eller d. 1. september 2021.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation.
Den ansættende myndighed er Danske Regioner.

Arbejdsstederne bliver Novi Science Park, Alfred Nobels Vej 27, 9220 Aalborg Ø (Behandlingsrådet) samt Frederik Bajers Vej, 9220 Aalborg Ø (DACS, Aalborg Universitet)

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør for Behandlingsrådet Malene Møller Nielsen på mail: [email protected]/tlf.: 29629823 eller specialkonsulent Hjalte Holm Andersen på mail: [email protected]/tlf.: 21469661.

Har du spørgsmål vedr. arbejdsopgaver hos Dansk Center for Klinisk Sundhedstjeneste Forskning (DACS), kan du kontakte Jan Brink Valentin på mail: [email protected]/tlf.: 61967277

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Aalborg SV
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0